Kaqun Fürdő Nyílt nap 11.12.15.
2011.12.15. Csütörtök
Veszprém, Budapesti út 69. (Squash pálya mellett)

 

KAQUN  VESZPRÉM  NYÍLT NAP - MEGHÍVÓ

   SZERETETTEL MEGHÍVJUK ÖNT ÉS KEDVES CSALÁDJÁT A 2011. DECEMBER 15-ÉN (CSÜTÖRTÖKÖN) TARTANDÓ  NYÍLT NAPUNKRA.

PROGRAM

16.00-17.00-IG: INGYENES, EGYÉNI ORVOSI  KONZULTÁCIÓ, TANÁCSADÁS (bejelentkezés alapján)

KÖZBEN AZ ALÁBBI PROGRAMRA LESZ LEHETŐSÉGÜK:

15 ÓRÁTÓL: EGÉSZSÉGÜNK A CSAKRÁK TÜKRÉBEN c. előadás, beszélgetés                      Vendégünk: Szabó Gabriella spirituális terapeuta
(http:/ /megérintve. 5mp.eu/)

 

 Testi-lelki egészségünk nagyban összefügg csakráink állapotával, ha csakráink jól működnek, jó az összeköttetés az energiaáramlás közöttük, akkor egészségnek örvendünk. Amennyiben ezéknél az energia központoknál elakadás keletkezik, az energiák áramlása nem megfelelő, megbomlik az egészség.
 Bizony, mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy ezek az  energia központok jól működjenek. Az előadáson nem csak  elméletről  esik szó, hanem gyakorlati útmutatást is kapnak a résztvevők  arról, hogyan tarthatják karban energia rendszerüket.

 

  17.00 ÓRÁTÓL: A KAQUN OXIGÉNTERÁPIA BEMUTATÁSA

A KAQUN ivó- és fürdőkúra jótékony hatása, jelentősége és szerepe az egészség fenntartásában, az immunrendszer erősítésén és az antioxidáns kapacitás növelésén keresztül. Ha immunrendszerünk legyengül és az NK (natural killer - természetes ölő) sejtek száma csökken, védekező képességünk hiányossá válik. Esélyt adunk a betegségek kialakulására. Az NK sejtek feladata az, hogy felismerjék és elpusztítsák a vírussal, illetve baktériummal fertőzött vagy tumorossá vált sejteket és riadóztassák immunrendszerünk egyéb  képviselőit. Ebben nyújt támogatást számunkra a KAQUN víz.

 AMIT A NYÍLT NAPON NYÚJTUNK..
     kedvezményes fürdés (2000 Ft/ fürdés) 2 alkalommal a klubnapon résztvevőknek és kedvezményes Kaqun
      oxigénvíz vásárlás (750 Ft/ 1,5L),
      előadások, közös beszélgetések, tapasztalatcsere,
      a klubnap résztvevői között Kaqun fiirdőjegyek és Bemer kezelések kerülnek kisorsolásra.

....NEM CSAK SZOLGÁLTATÁS, HANEM EGY KÖZÖSSÉG IS

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása