TermészetGyógyász Klub Hévizen
2012. minden Hétfő, és Péntek 19:30-
Hévíz, Hunguest Hotel Helios

 Szállodánkban minden hétfőn és pénteken 19:30 órától tartunk selfness klubbot, mely szállóvendégeinknek ingyenes, nem szállóvendégeknek pedig alkalmanként 500,-Ft részvételi díjért látogathatják klubbunkat, mely összeg egy gyógyteára lefogyasztható lobbi bárunkban.

Alkalmanként más-más a selfness, egészséges életmód, holisztika, öngyógyítás témájában tatunk előadásokat, interaktív beszélgetéseket vagy mutatunk be terápiás eljárásokat, mint a gongfürdő vagy Hellinger családállítás....

 

A következő hetek Selfness klub témái a Hotel Heliosban:
2012. 03. 19. Fodő Károly AVS tréner: "Energiapótlás"
2012. 03. 23. Tóth Zsigmond Atlas terapeuta és Lévai Borbála Hangterápia előadása
2012. 03. 26. Németh-Szamosi Csaba: Test-Lélek- Szellem harmóniája
2012. 03. 30 Máté Zoltán Alternatív mozgások jelentősége a mindennapjainkban
 Az előadások 20:00-kor kezdődnek a színházteremben az ár külsősöknek 500ft/fő/alkalom, mely tartalmaz 1 csésze gyógyteát. Találkozó minden esetben a Hotel recepciója előt 19:30-kor van, Paucsa Lívia selfnessterapeutával.

Sok szeretettel várjuk programjainkra.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása