Kirándulások Kálazi Ágival
2011.08.21.
Tar, Buddha ereklyék

Vezeti: Kálazi Ági

 Tar és Mátraverebély újra az úticélunk.
A buddhista ereklyékről itt lehet olvasni bővebben:

http://www.buddha-tar.hu/buddha-ereklye_2011

"Hazánknak, az itt élő embereknek óriási jelentőségű az ereklyék ittléte, mivel a belőlük áradó legmagasabb rendű finom szellemi energia a boldogság, béke, gazdagság, jólét, a betegségektől való megszabadulás és a jóllét számos más áldását adja. 
Az ereklyék jelenléte egyfelől megtisztít a mindannyiunk elméjében-lelkében, valamint környezetünkben működő ártalmas, romboló negatív erőktől; másfelől pedig megerősíti és megszilárdítja a pozitív fejlődést hozó áldásos, gyógyító erőket, valamint egyensúlyt, harmóniát teremt."

Várható költség: 7 000 Ft

Ha szeretnél résztvenni ezen a kiránduláson, kérlek aug. 7.-ig jelentkezzél az email címemen. Ez azért fontos, mert a jelentkezők létszámától függ majd, hogy mekkora buszt fogok bérelni.

Várlak Benneteket szeretettel!
Kálazi Ági
06-30/2163-684

"A belső csend fogja megmenteni és átalakítani a világot." Eckhart Tolle

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása