Fa meditációs hétvége
2011.06.18. - 2011.06.19., Szombat 9:00 - Vasárnap 17:00
Szentbékkálla

Vezeti: Gyurkó Zsolt

Szépen körvonalazódik a júniusi 2 napos fameditációs hétvégénk helye is. 

  Hétvégén lesz az idei egyetlen fa meditációs kurzusom. Ha még nem jelentkeztél most még megteheted. Szeretném, ha ez a tudás mindenki számára elérhető lenne, hiszen a fák itt vannak velünk és csodálatos módon képesek az embert kiegészíteni. A teljes hétvége, 2 nap költsége összesen 5000 Ft. Azért ennyire olcsó, hogy minél több emberhez eljusson ez az igen ősi és szó szerint élő tudás.
  Hogyan tudom kitisztítani az aurám, energiavezetékeim, csakráim fákkal. Hogyan lehet a szervek energiamezőit feltölteni fákkal. Energiagyakorlatok, nem csak elméletben, hanem valóban fákkal, a Szentbékkálla melletti Káli-medencét ölelő  Fekete-hegyen. Nagyszerű háborítatlan fennsíkon, egy nagy erdei tisztáson gyönyörű balatoni panorámával. Idilli környezet meditációhoz, természetesen sok sok fával.
  Hogyan csatlakozhatok rá fák segítségével a földenergiákra és a kozmikus erőket hogyan tudom fákkal felvenni. A fák nagyszerű segítségek, mert ezeket az erőket az ember számára közel hozzák és életerővé alakítják. A gyógyító energiagyakorlatok után, spirituális képességeinket erősítjük fel a fák segítségével. Természetesen a fáknak sem csak testük és energiatestük, de lelkük is van. Valódi mesterek, melyekkel fel lehet venni a kapcsolatot. A második nap a fákkal távkezeléseket végzünk és kipróbáljuk hogyan lehet távoli városokba beterelni erdők energiáit. Megtisztítani vele nagyobb területeket.
  Bármilyen spirituális gyakorlatot és technikát sokszorosára lehet erősíteni a fákkal, nem véletlen, hogy Buddha is egy fa tövében érte el a megvilágosodást és Jézus is olajfák között tanított. Kitérünk az esszénusok fameditációira, és életfa utazásokat végzünk.
  A fák segítenek az elvont spirituális és programozási technikákat sokszorosára erősíteni és életenergiával telíteni, a fizikai síkra lehozni.
  Gyógyulj, fejlődj, használd ki, hogy fák segítségével sokkal kevesebb erőfeszítéssel érhetsz célba.
A kurzus szombaton 9:00-17:00-ig és Vasárnap 9:00-17:00-ig tart.

 

Bejártam több helyszínt és a fameditációkra találtam egy nagyszerű helyet, Szentbékkálla mellet a Fekete-hegy. Csodálatos! Nagyszerű erdős útvonal, gyönyörű nagy tisztások. A hegyen több kisebb tó és gyönyörű panoráma a Balatonra, a Káli medencére és a tanú-hegyekre.

 A találkozó helyszíne Szentbékkálla faluközpontja lesz. Innen még egy darabon közösen tudunk felmenni kocsival, majd egy egész napos kirándulás, képzés és gyakorlás. A két napos tanfolyam teljes költsége 5000 Ft. Ez nem tartalmaz szállást és étkezést. Én azt ajánlom érdemes A környező falvakban szombatra, vagy már péntek szombatra megszállni. Persze a Veszprémi és Tapolcaiaknak ez nem nagy távolság.

 Szállásokat itt tudtok találni, érdemes már most foglalni: http://www.kali.hu/szallas/

Ha szeretnétek jönni jelezzétek az info@spirit.hu email címen, csak hogy lássam hány emberre számíthatok. Hozzatok magatokkal, egész napos kiránduláshoz, enni, inni (2l) valót , túracipőt, polifoamot amire le tudsz ülni feküdni.

Tehát Június 18-19 Fa meditációk.

Találkozó 9:00 kor Szentbékkállán, a központban Kossuth u. és Jókai u. sarkán, a boltnál

Üdvözlettel:  Gyurkó Zsolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása