Szakrális Körtánc
2010. szeptember 14.-től, Keddenként, 17:00
Nemesvámos, Waldorf iskola, Kossuth L. u. 35.
Vezeti: Pókecz Szilvia

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy szeptember 14-től minden kedden lesz Szakrális Körtánc.
17 órakor kezdünk, és kérem, hogy a pontos kezdés miatt időben érkezzetek meg.
 
Nemesvámoson a Waldorf Iskola Euritmia termében leszünk, melynek pontos címe Kossuth L. u. 35.
 
Megközelítése: 
- autóval: Veszprém felől közelítve a második bejárónál forduljatok Nemesvámos felé. (Jobb oldalt lovardák vannak.) Itt végig egyenesen kell menni. Egy kereszteződés után elhaladtok bal oldalt egy templom mellett és utána szintén bal oldalon lesz a posta, mely mellett egy udvarban van az Euritmia terem. Ez kívülről úgy néz ki, mint egy családi ház és annak a hátsó részében leszünk.
 
- busszal:  A veszprémi Autóbuszpályaudvarról 16.40-kor indul egy busz Nemesvámosra, melyre fel lehet szállni az SZTK és az ÁNTSZ (József A. u.) előtt is.  Nemesvámoson miután a busz elhagyja jobb kéz felől a sportcsarnokot a következő buszmegállóban kell leszállni. A buszmegálló éppen a helyi iskola előtt van. Innen egyenesen kell továbbmenni (kb. 2 perc) egészen addig, amíg bal oldalon a Posta épületét megpillantjátok és ott közvetlenül mellette az udvarban lesz, egy családi ház hátsó épületében a termünk.
Visszafelé 19.07-kor indul busz Veszprémbe.
 
Az utazással kapcsolatban még annyi segítség, hogy az autóban nálam is vannak szabad helyek még,  így kifelé és visszafelé is tudok néhány embert hozni. Ha valaki szeretne velem jönni, az kérem keressen meg.
 
A körtáncról és a foglalkozásokról további információt a csatolt mellékletekben találtok.
 
Megköszönöm, ha ezt a levelet továbbkülditek olyan ismerőseiteknek, akiket érdekelhet a körtánc.
 
Szeretettel várlak Benneteket!
Addig is napsütéses szép őszi napokat kívánok Nektek!
 
Szeretettel,
Pókecz Szilvia (06/30/365-5552)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása