Színjátszó kör alakul Tapolcán
Batsányi János Művelődési Központ (Tapolca, Vasút u. 3., VOKE)

 

 Az Árpival szeretnénk egy színjátszó-kört indítani Tapolcán. Természetesen ez is egy alternatív klub lenne, az is lehet, hogy semmilyen darabot nem adnánk elő közönség előtt. A cél az az, hogy különböző helyzetekben ki tudjuk próbálni magunkat. Pl. ha valakinek van valamilyen problémája, azt a résztvevők megszemélyesítenék, és megpróbálnák eljátszani, így ő kívülről is láthatja a helyzetét. Vagy csak karaktereket formálnánk meg, hogy átélhessük milyen más ember bőrében lenni. Önismereti játékokat játszanánk. Nem mennénk olyan mélyre, mint a pszichodrámában, de mintHA helyzeteket szeretnénk eljátszani. Ha pedig lenne is darab, amivel fellépünk, az olyan Beugró jellegű lenne, többnyire improvizációval, nem betanult szöveggel.
 Még nincs megtervezve, ehhez keresünk egy vezetőt, aki már foglalkozott drámával, vagy pszichológiával, rendezéssel, vagy csak ért az emberekhez.
 Ez sokkal zártabb klub lenne, olyan résztvevőkkel, akik rendszeresen ráérnek egy adott időpontban, és el is jönnek. Cserébe a költségvonzata csekély, nem kell hirdetni, szórólapozni, ezt ingyenesre szeretnénk.

Érdeklődni nálam a ttgyk@freemail.hu címen, vagy
Czintos Árpád: 06/20/433-3359

EGYÉB TERVEK:
2010. május 8., szombat 14:00
Hellinger terápia - a rendszerek törvényszerűségei és hatásai
Vezeti: Rudnicai Margit
Ez most szombaton lesz, 3-4 órás program. Szeretnék a klubra egy állítást tenni, így ti is látjátok milyen a családállítás.

2010. május 22., szombat 15:00
Reiki - az Univerzum energiája
Előadó: Raschekné Felber Teréz

2010 június 6., vasárnap 15:00
Új Medicina - a testünk működésének titkai
Előadó: Csákvári Eszter
Eszter Tatabányáról jön a párjával. Aki tud főzni készíthetne nekik valamilyen egészséges ennivalót, 14.30-kor már ott leszünk a VOKE-ban.
Kenyeret viszek, hacsak el nem fogy addig a teljes őrlésű lisztem. Jár valaki Zalaapátiban, a malom környékén?

2010. június 17., csütörtök, 17:00
Pszichotronika (szellemsebészet) - a mai kor sámán technikája.
Előadó: Kiss Tibor

2010. július 2-9 között
Avatar - a hiteink kezelése
Előadó: Mátyás Ildikó

Aki tud nyomtasson a szórólapokból (0522, 0606), itt vannak, a DOC könyvtárban:
http://ttgyk.ultraweb.hu/kepek/ttgyk/index.php?folder=c3pvcm9sYXA

Ezután: ???

NYÁRI SZÜNET?
 Biztos vannak olyanok, akik mennek nyaralni, vagy van munkájuk, valami amit a tulajdonuknak neveznek a világegyetemben, vagy csak felelősséget éreznek valami iránt, amivel nyáron többet kell foglalkozni. Rám egyik sem vonatkozik, de mivel a klub közösségi lenne ezért megkérdezem: legyen nyári szünet? Július-augusztusban?
Talán akkor kevesebb ember elérhető. De az is lehet, hogy akkor kevesebb TGYvel kapcsolatos program is, pedig lenne rá igény. Mi a véleményetek?
 Esetleg tarthatnánk a természetben valamit, kint a jó időben, amit meg tudunk szervezni. Jöhetnek ötletek.

MAGYARSÁG JÖVŐJE?
 Az ősszel/télen szeretnék egy:
"2012 - a magyarság jövője spirituális szempontból" előadást. Ha van olyan ismerőstök, aki foglalkozik a magyarság ÉS a jövő (pl. jóslatok) témájával,
jó is benne, akkor üzenjetek.
 Az egészséges étel-főzőtanfolyam ötlete sem veszett el, de még mindig nem forrott ki. Kell egy szakértő, de leginkább egy hely, ahol tudunk főzőcskézni. Talán egy családi ház konyhája is elég lenne. A hozzávalókat/költségeket is át kell gondolni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása