Kárpátok Ünnepe 11.08.16.

2011.08.14. 12:00

Kárpátok Ünnepe
2011.08.16., Kedd, 15:00

Kapcsolodva az országos programhoz és energiakhoz mi Veszpremfajszon
találkozunk 14 h -kor a KÁLVÁRIA DOMBON!

A SZERt tartja: Szász Sandor, parapszichológus, szellemgyógyász Budapestről.

Dobot, parnakat és magatokat hozzatok! Gyerekek is johetnek!

Legyetek ti is reszesei ennek a nagyszerű ünnepnek, együttlétnek és emelkedésnek! Kérlek, hogy továbbitsátok ezt az üzenetet a barátaitoknak, ismerőseiteknek!

Varunk szeretettel benneteket!

Mirtill

Info:

Itt olvashattok a MAG népének ébresztéséről és a programról, amit mi szervezünk. Kimaradt a levélből, hogy aki megáll egy pillanatra kedden délután 3-kor, kezében egy pohár vízzel, az viseljen valamilyen fehér ruhát!
Eljő a nap, mikor végre kioldódik a bennünk lévő kód, és Nap-VILÁG-RA kerül, ami belénk van a kezdetektől írva, mert mi magunk vagyunk az emberi LÉT-hez a kulcs. A MAG hordozója.

Azt már több embernek is elmondtam, hogy a Machu Picchu energiája átkerült a Kárpát hazába egy tó alá, ez a tó pedig a BAL-A-TON. (Bal egy Istenség, a Ton pedig hangot, hangzást jelent).

A nevezetes nap, az ünnepek-ünnepe, pedig 2011.08.16.-án 15 órakor lesz.

Tulajdonképpen két napos ünnepről van szó, aug.15. és 16. Az augusztus 15.-e Mária halála és Mennybe vitele, fia Jézus által, a következő nap pedig, amikor a magyar népet felébresztik, Mag-ára ébresztik.

Ezen a napon mindenkinek, aki elhivatást érez, vagy szívében lelkében, génjeiben érzi a MAG-ságát, az menjen valamilyen víz közelébe (tó, folyó, patak, forrás,stb) 14 órára, ha lehet többed magával!!! Majd kört alkotva -egy maguk közül választott vezető segítségével, ki a folyamatot vezeti- dobbal (táltos-dobbal), énekszóval, kezével az ütemet kísérve, szíve dobbanásával, hangolódjon Rá mindarra, ami 15 órakor indul. Ezt a a folyamatot az Égiek indítják. Felnyílnak az Ősi kódok, minden magyar lélekben. Minden MAG-ától történik majd.

Akinek erre nincs lehetősége valami miatt (pl.dolgozik), az augusztus 16.-án (kedden) 15 órakor álljon meg néhány percre a munkájában, fogjon a kezébe egy pohár mentes vizet és kapcsolódjon ránk, akik a Balaton körül különböző helyeken kört alkotva meditatív állapotban SZER-t (törvény) tartunk!

Gondoljon arra, hogy a Kárpátokban és SZER-te a nagy világban ébrednek a Mag-kódok a Magyar emberekben.

"Szívetekkel várjatok, szívetek által hívásra készen álljatok, s készüljetek mindannyian!"

Kérlek Benneteket, hogy mondjátok el mindenkinek e két nap jelentőségét, és kérjétek meg szeretteiteket, barátaitokat, ismerőseiteket, hogy 08. 16.-án (kedden) du.3-kor egy pohár vízzel a kezükben nyissák meg a szívüket, töltekezzenek szeretettel, és engedjék, hogy az Ég felébressze őket. Nem tudom, hogy mi fog történni, de azt igen, hogy igen nagy változás előtt állunk és elindul egy megállíthatatlan folyamat, mely a világ változásához vezet.

A fő gyülekezési pont Balatonvilágoson lesz, aki azon a környéken lakik, vagy azt érzi, hogy oda kell mennie, az is legyen ott feltétlenül 14 órára.

"Ünnepek Ünnepe
Magyarok ünnepe
Kárpátok ünnepe
augusztus havának tizenöt és tizenhatodik napja.

Adjátok tovább, s tegyétek, mit tenni képes
  - szívetek
  - kezetek
  - hangotok!

EGYÜTT LEGYETEK S ÜNNEPELJETEK!"

Szeretettel várom a jelentkezésed, hogy Somogy ország, Koppány népe (koponya, melyet formáz a Kárpát haza), végre összekapcsolódjon, a Szt.István által teremtett hazával, s eltűnjön a szakadék magyar-és magyar között, hogy a folytonosság (az áramlás) helyre álljon, és átok végre Égbe szálljon, és végre Béke szálljon arany ágon (végig az Életfán).

Potyondi Ilona
(Alorah Hana)

 

Szerző: pmiki

Szólj hozzá!

Címkék: veszprém mag

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása