Közös meditáció
2010.06.16. szerda, 17:00
Veszprém, Cserhát ltp 5. az emeleten
Vezeti: Gyurkó Zsolt

Jövő hét szerdán újra klubbot indítok Veszprémben.

A szerdai klub témája:

  I. Természeti erők harmonizálása, gyógyítása.
 Az időjárás őselemi energiák mozgása. Ezeknek az őserőknek is van egy irányító elve, aminek van érzelmi, gondolati, energetikai összetevője. Ha ezen rendező elvek harmonikusak, akkor az általuk mozgatott időjárás őselemi összetevői is harmonikusak lesznek. Nem kell magyarázni miért szorul a kárpátmedence időjárása gondoskodásra, rendezésre... Mindenki azzal segítsen ilyen időkben amihez a leginkább ért én a spirituális technikákkal teszem ezt.

  II. Saját belső őselemi és mélytudati energiáink, megtisztítása és szinkronba hozása a felettes énnel.
A természet egyensúlyának felborulásában nem a jóisten haragját kell keresni, mert ő nem olyan J. Ebben sajnos mi emberek vagyunk a ludasok. Nem gondoztuk, ápoltuk a ránk bízott őselemi erőket így elvadultak. A rendezést mindig magunkban kell kezdeni. Saját őserőink megzabolázásában és szeretteljes, kitartó művelésében. Ez bár elkerülhetetlen felelőssége az embernek, egyben nagyon is hálás tevékenység. Kivirul, megtisztul tőle az ember és kisugárzása is amivel a körülötte lévő természetre hat.

Szeretettel várlak egy-két jó meditációra.

A helyszín a városközpontban:
 Veszprém
Belvárosi Kiss Antikvárium
8200 Veszprém, Cserhát ltp 5.
(Lordok háza mögött) az emeleten

időpont: június 16. 18:00-20:00
részvételi díj: 300 Ft

Többen jeleztétek, milyen jó lenne ha Ti is kapnátok hírlevelet, mert mindig egy ismerőtől kapjátok meg, nem tőlem első kézből. Erre a linkre kattintva megadhatod az elérhetőséged, és a legközelebbi levelem neked is tudom küldeni: http://spiritvilag.hu/hirlevel/feliratkozas.html

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása