5ről6ra tréning
2011.10.30. Vasárnap
Veszprém, ÉletMagHáz, Rózsa utca 7.

  A Narura Napon (Vp., 2011. okt. 29.) Kassai Csilla írónő, motivációs tréner és előadó is tart előadást.
 Másnap indul az ÉletMagHázban két tréningje, amit szeretettel ajánlok!
Jelentkezés nálam telefonon vagy emailben.

2011. október 30.  vasárnap  9.00-13.00

5ről6ra Ön-bizalom

2004-ben felépültem mániákus depressziómból és súlyos alkoholizmusomból a Jó Isten kegyelméből és a saját magam által összeállított módszeremmel, amit azóta is fejlesztgetek, csiszolgatok az olvasói visszacsatolások alapján. 

Az 5ről6ra mottója: Te vagy az életed sugárzó Napja!;) 

Módszeremet tréning keretében adom tovább, melynek neve 5ről6ra önbecsülés tréning,egyszeri négy órát vesz igénybe. A tréning során egy 50 oldalas jegyzetet töltünk ki,mely tartalmazza a 21 napos határidőnaplót is. A tréning lényege, életcélok,én-ideál kitűzése és az azok beépülését akadályozó tényezők kiiktatása. Negatív énképpel pozitívan gondolkodni ugyanis NEM lehet és az énkép egy jobb életkulcsa. 

A tréning ára: 7.000,- Ft/fő 

 

2011. október 30.  vasárnap 14.00-17.00

6ról7re LÉT-bizalom

Saját életem ösztönzött arra, hogy keressem, bizonyos terület miért nem akar működni? Eljutottam Carl Gustav Jung munkáihoz, melyeket kiválóan tudok használni a karmikus kötődések,és örökségek átírásához. Az utódok ugyanis valóban bűnhődnek atyjaik vétkeiért is, tehát nem elég a saját szénánkat rendbe hozni, az atyjainkért is tennünk kell. A módszer egyszerű és nagyon hatékony, csak alkalmazni kell. 

"A 6ról7re mottója: Minden és mindenki érted van. Minden és mindenki segít téged!" 

A tréning egyszeri 3 órát vesz igénybe, munkafüzettel, nagyon szeretik a résztvevők, mert pofon egyszerűen működik,egyszerű technikákat tanulunk meg,amelyekkel klasszisokkal megjavíthatjuk életminőségünket. 

A tréning ára: 5.000,- Ft/fő 

 

Ezentúl egyéni konzultációk igény szerint:

Főnix élet program

Minden trauma érzelmi szinten tárolódik a sejtekben. Ezek feltárására és kioldására személyes konzultációt tartok, melynek keretében eljutunk egészen a gyökerekig és véglegesen írjuk át röpke egy óra alatt az életünket folyamatosan megkeserítő traumákat, félelmeket. Hiszen amit kisugárzunk, azt vonzzuk magunkhoz. Az erről szóló hamarosan megjelenő új könyvem címe: A gyógyító ÉN, kiadás várható időpontja 2011.október 

Mottója: A külvilág belső világunk tükörképe 

Időtartam kb: három óra, díja 10.000Ft/alkalom. Három órán túl minden óra plusz 3000,- Ft. 

 

Kálazi Ági

www.kalaziagi-reiki.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása