Hétvégi programok Veszprémben 11.09.23.
2011.09.23. - 2011.09.25. Péntek - Vasárnap
Veszprém, József Attila u. 9., AHIMSZA Jógaközpont

 Kedves Jógázók, Barátaink!

 A következő programokat ajánljuk figyelmetekbe és kérjük, hogy továbbítsátok ismerőseiteknek is:

 szeptember 23-án, pénteken 18 órakor Tuba Gábor Botond természetgyógyász, csontkovács tart előadást a jógaközpontban Gerinc és energetika címmel. Ez számotokra ingyenes, mindenki számára javasoljuk, mert nagyon sokat lehet tanulni saját magunk, gerincünk, ízületeink egészsége szempontjából. 
Kb. 2 órás lesz, interaktív jellegű,  a végén kérdések- válaszok.
      Akik nem járnak a jógatanfolyamainkra, számukra 1000 Ft a díja. Bárki jöhet!

 szeptember 24-én, szombaton Ökovásár az Óváros téren.

 szeptember 24-én, szombaton  az ÉletMag Házban (Rózsa u. 7.) szabadegyetemi előadások lesznek 15 – 19-ig a következő címmel: 
15.00 : Németh Lívia kineziológus, mandalafestő: Negatív és pozitív gondolatok, stresszoldó technikák c.
17.00: Selmeciék: Százévesen egészségben – egészségmegőrzés modern és tradicionális tapasztalatok alapján c. 
   Díja: 1000 Ft mindenkinek

 Ezen (szept. 24.) a napon délután, 12 óra után a Rózsa utcában festmény kiállítás lesz, mert ebben az utcában lakik Debreczeny Zoltán festőművész is, aki a nyitott műterem művészeivel kiállítja festményeit, de lesz fotókiállítás is és meghívott zenészek. Tehát a rendezvény az utcán lesz (jó időt jósoltak), a lakók kihozzák székeiket és padjaikat, pogácsát, gyümölcsöt, italt kínálnak a látogatóknak. Autóval a szemközti OMV benzinkút melletti parkolóba kell állni. 

Ezen az utcai kiállításon mutatja be az ÉletMag Ház előtt Németh Lívia is csodálatos mandala festett üvegképeit, melyek különlegessége az egyedi magyar motívumvilága.
16 órától pedig a gyerekek aszfaltrajzokat készítenek.
15 órakor Brányi Mária alpolgármester nyitja meg a kiállítást és az ő társaságában virágültetés lesz.

     4.   szeptember 30. pénteken, 18 órakor koncert a jógaközpontban a Nadaanusandhana zenekarral, csodálatos ének, zongora, gitár és dob kísérettel. Többféle kultúra   énekei, valamint keresztény és magyar énekek is lesznek. Ez a mantra éneklés hozzátartozik a Bhakti jógához, amelynek során lelki és érzelmi felemelő, töltő és tisztító hatást érünk el magunkban. Akik a jógatanfolyamokra járnak számukra ingyenes, külsősök számára 1000 Ft . Bárki jöhet!

Szeretettel várunk Benneteket!         Selmeciék

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása