Dobkör és Tűzönjárás Veszprémben
2011.
Veszprém

ÖRÖMDOBOLÁS ÉS EGYÜTT ZENDÜLÉS VESZPRÉMBEN
FEHÉRHOLLÓ ŐSKÜ ÉS 
REGŐS SZIRÁNSZKI JÓZSEF VEZETÉSÉVEL

"Szól a táltosdob, Ősök Ősének üzen, útat mutat utódoknak…" 

 Együttlétünk egy közös imádság a Lét öröméért. Elmerülünk a közös dobolásban, zenélésben, éneklésben. Kihasználjuk a dobokban, csörgőkben, furulyákban rejlő erőt, önmagunk és Földanyánk gyógyítására. 
 "Magyar gyerek gyógyítja, síppal, dobbal, nádi hegedűvel" 
 A dobkörökön való részvételhez nem szükséges az, hogy tudj dobolni, vagy hogy rendelkezz táltos dobbal. 
Egyszerűen gyere el közénk, ha megérint az ősök hívása, szeretettel várunk!

Időpontok:
2011.09.10. SZOMBATON 17.00-19.00óra
2011.10.22. SZOMBATON 17.00-19.00óra
2011.11.20. VASÁRNAP    17.00-19.00óra

Helyszín:
Forma 1 Fitness Stúdió (Harmónia masszázs és jógastúdió)
Veszprém, Fenyves utca 64.

Tiszteletdíj: 1.000 Ft


 

 

TŰZÖNJÁRÁS SZERTARTÁS FÖLDANYA HAVÁBAN 
FEHÉRHOLLÓ VEZETÉSÉVEL

Időpont: 2011. Szeptember 11. Vasárnap 15.00 órától

Program:
A tűzbeavatás egy semmihez sem hasonlítható élmény. Ez egy, az ősmagyar hagyomány elemeit felhasználó sámánisztikus szertartás, tudatos vagy tudattalan félelmeink áttörésére és a szellemi újjászületés elősegítésére.
 Az ember eredendően fél a tűztől, ha ezt az ősi félelmet le tudjuk győzni, s túl merünk lépni saját korlátjainkon, határainkon, megtapasztalhatjuk azt, hogy semmi sem lehetetlen számunkra. Amennyiben képesek vagyunk átmenni a tűzön, erőt kapunk más eddig elérhetetlennek vélt dolgok megvalósítására is életünkben, mivel rájövünk, hogy minden belső hozzáállásunkon múlik. A tűz, a természet egyik legmélyebb tisztító, gyógyító ereje, ebből kifolyólag a parázson járás csodálatos változásokat képes előidézni életünkben és személyiségünkben.
 A tűzönjárás egyfajta lelki tisztulás, testi szinten pedig intenzív gyógymód. A parázs 700-800 fokos, de kellő odafigyeléssel lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalhassuk azt, ami lehetetlennek tűnik.
 A szertartás előtt meghívjuk a tűz szellemeit, kérjük őket, segítsék folyamatunkat. A tűzzel való találkozás során megtisztul immunrendszerünk és auránk, kiég belőlünk minden olyan energiaminőség, melyre már nincs szükségünk. Miközben átkeltünk a parázsszőnyegen, megszabadulunk legősibb félelmeinktől, ugyanekkor egész testünk feltöltődik a tűz energiájával talpunkon keresztül.

Helyszín: Veszprém közelében (Berhida / Öreghegy)

Szeretettel várunk! Öregisten áldásával!

 

Előzetes bejelentkezés szükséges!
Kapcsolat: Tűzvirág
Telefonszám: 06 70 314 9570
Mail: tuzmadartaltos@tuzmadartaltos.hu
Honlap:  WWW.TUZMADARTALTOS.HU

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása