Meditációs elvonulás a Káli medencében 
2011.09.29. -  2011.10.02., Csütörtök - Vasárnap (4 nap)
Mindszentkálla

Vezeti: Gyurkó Zsolt

Szeptember 29-től október 2-ig újra 4 napos meditációs elvonulást tartok a káli medencében Mindszentkállán!  

Ezek a 4 napos táborok igen intenzív megtisztulást hoznak testi lelki szellemi szinten. Ha érzed rád férne egy nagytakarítás, testi lelki szinten, majd egy mély alapoktól történő feltőltődés akkor szeretettel várlak.Ha  nincs elég időd magadra, ideje lenne megtisztítani a tested és a tudatod, kilépni a mókuskerékből és valóban önmagaddal foglalkozni, mindezt vezető segítségével, gyere mindenképp. Évek óta nem volt lehetőség  táboraimba jönni több napos elvonulással belemélyülni a tanítások gyakorlásába, igazi tisztító táplálékokkal, tökéletes környezetben. Kitakarítani a testünket lelkünket, megtisztítani tudatunkat, de egyszerűen nem sikerül rászánni az időt. 4 nap a legtöbb ember számára igazi különleges kincs, melyet évek alatt sem tud magától otthon kivitelezni. Mindig közbe jön valami és csak cipeljük magunkkal a felhalmozott szemetet, salakanyagokat, problémákat és fáradtságot. Ebben a megtisztulásban segít ez a tábor. A közös meditációk ereje lendületet ad és a folyamatos vezetett tisztító gyakorlatok átbillentenek azon a ponton, ahol egyedül nem tudsz tovább lépni. 

A négy nap fontos eleme a fizikai megtisztulás és az elme lecsendesítése. Ennek része a tiszta ételek, a frissen szedett gyógynövények és gyógynövény teák, a kifejezetten méregtelenítő  energetizált programozott lúgos víz bőséges bevitele. A táborba viszem a teljes víz rendszerem (vízionizátor, Grander, biopol) és egyénre szabott programozással is erősítjük a méregtelenítést.  

Gyógynövény túravezetéssel frissen helyben szedünk gyógynövényeket, amikkel gyógyítjuk tisztítjuk magunkat. Ezzel élő formában vesszük magunkhoz a káli medence gyógyerejét. 

Hosszabb túrákat és meditációkat teszünk kifejezetten erős energiaközpontokban, 4 napon át töltődünk igen erős pozitív földsugárzású helyeken. A testmozgás, 5 tibeti jógagyakorlatok fontos elemei lesznek a 4 napos tisztulásnak töltődésnek.  

 Az első nap fő témája az elme megtisztítása kiüresítése. Belső csend gyakorlatok, a meditatív állapot békés nyugodt harmóniájában való elmerülés. Igazi oázis ez az elme és a civilizáció zajából. Megnyílunk és elmerülünk a tájban és a lelkünkben. A csend örömteljes tisztító állapotában, ahol te és a természet egy. 

 A második nap fő témája a gyógynövények és gyógyító meditációk energiagyakorlatok. Takács Ferenc Gyógynövény túravezetővel méregtelenítő tisztító gyógynövényeket szedünk. Ezekkel a frissen szedett növényekkel, erőteljes gyógyító helyeken meditálunk. Beindítjuk a test lélek szellem öngyógyító képességét. Bőséges erős salaktalanító és energetizáló speciális víz és teakúrával egybekötve.

A harmadik nap a szellemi utazások napja. A meditációink kilépnek a fizikai korlátok kereteiből és a lélek szellem, belső és felső világait célozzák meg. Felfedezni és integrálni lelkünk szellemünk, spirituális énünk hallhatatlan részét és erejét. A tudat korlátok nélküli állapota, melyben nem egy kis rész, hanem egy a nagy egésszel. Igazán felszabadító érzés megtapasztalni, hogy nem egy kis világba zárt kis életünk van, hanem egy határok nélküli és határtalan energiával rendelkező valakik vagyunk.

A negyedik nap összegzi a három nap eredményeit, a meditációk fő témája a megszerzett állapot stabilizálása, hogy a tábor után ne illanjon el... Befogadni úgy a saját életterünk, hogy ne azok húzzanak vissza és szennyezzenek minket, hanem mi emeljük és tisztítsuk meg őket.

Akik szeretnek meditálni velem, szeretnék meditációs képességeiket velem továbbfejleszteni, azoknak  ez egy kivételes lehetőség. 

Az ételről:

Aki volt már barnarizs böjtös táboromban, az tudja mennyit segít egy tiszta étel a gyakorlatokban. Most ezt fejlesztettem tovább, hogy kifejezetten lúgosító legyen. A reggeli a már ismert barnarizs és alma lesz. Az ebéd barnarizs, valamilyen sötétzöld zöldséggel (brokkoli, zöldbab, zöldborsó) a vacsorához  pedig zöldárpa és árpacsira porból, energia koktél. A zöldárpa por erőteljes lúgosító és vitamin bomba, és igen jó hatása van a meditatív gyakorlatokra, nem véletlen hogy a tibeti lámák egyik kiemelt tápláléka. Az ételek programozott Himalája kristály sóval készülnek, amelyek újabb tisztító- töltő folyamatokat indítanak el az étkezéssel. Nem fogunk éhezni :) Ne hozz magaddal csokit, cukorkát, szalonnát,  stb :)

Az italról:

Viszek víz lúgosító-ionizáló készüléket így minden mennyiségben lesz lúgos víz, e mellet gyógyteákkal is készülök.  

A 4 napos elvonulás ára a szállással étkezéssel, programokkal 29.900 Ft. A jelentkezéskor 10.000 Ft helyfoglalót kérek, amivel én is lefoglalózom a szállásod az étkezést stb. 

Jelentkezni az info@spirit.hu emailcímen vagy a 06 20-3832099 telefonszámon lehet. 

Augusztus 12-aug 26 ig a klubok és a kezelések nyári szünet miatt szünetelnek! Most a héten  lesz még szerdán Budapesten és csütörtökön Veszprémben. Gyertek meditáljunk közösen egy jót! A budapesti bemutatóerem és a spirit.hu is a klub szünet idő alatt folyamatosan nyitva és vár benneteket.

Üdvözlettel:  Gyurkó Zsolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása