Agykontroll gyermekeknek
2011. Április 9-10. 9:00-17:00
Tapolca

 A kis létszámú (maximum 25fős), játékos programú tanfolyamokon a felnőttkurzus anyagának első felét tanítjuk.

 A tanfolyamot végzett gyerekek gyorsabban és hatékonyabban tanulnak. Magabiztosabbak, határozottabbak lesznek, kiegyensúlyozottabbá, egészségesebbé válnak, és védettebbé a negatív hatásokkal szemben.

 Sok, tanfolyamot végzett gyerek a sport területén is kamatoztatta már a tanultakat és edzők számára hihetetlennek tűnő fejlődés tértek el.
 A gyerekek szokásaikat is megtanulják uralni, erőfeszítés nélkül el tudnak hagyni rossz szokásokat (pl. körömrágás, lustaság, rendetlenség), és kialakíthatnak hasznos, új jó szokásokat
De lássuk, mit tapasztalnak, és hogy vélekednek maguk a gyerekek:
"Volt olyan nap, amikor nyolc ötöst hoztam. Ezt is persze az Agykontrollnak köszönhetem."
"Amióta jártam erre a tanfolyamra és gyakorlom az ott tanultakat, sokkal jobban alszom, és azóta egyszer sem voltam beteg"
"Jose Silva módszere nagyon sokat ér! Azt kívánom, tudja meg az egész Föld, hogy mi fán terem az Agykontroll! Csajok és srácok! Papák és mamák!
Gyertek, érdemes

9-14 éveseknek
Időpont: 2011. ápr. 09.10. 9-17 óráig
Helyszín: Tapolca
Díj:18 000 Ft

Oktató: Hoffer Éva
T: 20/410 07 09

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása