MagnaPress bemutató
2010.08.11. Péntek
Veszprém, Budapest.u.3., Gazdasági Kamara nagyterme

Szeretettel  várunk vendégestünkre, ahol bemutatkozik a Magnapress® terápia:
A Magnapress® egy új mágnesterápiás öngyógyító készülék, amit Ön kényelmesen, az otthonában alkalmazhat több mint 150 elváltozás kiegészítő kezelésére, testsúlya beállítására, méregtelenítésre, egészségügyi értékei (vércukorszint, koleszterinszint, vérnyomás) beállítására, egészsége, fittsége megőrzésére, szervezete karbantartására. S ami a legjobb: mindenhová magával viheti, és az egész család használhatja.


A mágnesterápia és az akupunktúra előnyeit ötvöző, otthon alkalmazható öngyógyító készülékcsalád     -    orvosok ajánlásával.

Időpont:   2010.08.11.

 Előadó:     Kövesdi Natália

A budapesti Életfa Egészségvédő Központ igazgatója, a Magnapress® Csoport vezetője


Az előadás végén kisorsolunk három, egyenként 10.000,-Ft értékű állapotfelmérést a Dinamica Medicie készülékkel, ami 300 szívverés és a véráramlás alapján ad tájékoztatást az aktuális egészségi állapotról. A felmérést helyben igénybe is veheti.

Helyszín:  Gazdasági Kamara nagyterme
                Veszprém, Budapest.u.3.

AZ ÉLETFA EGÉSZSÉGVÉDŐ KÖZPONT
elkötelezett az emberek életminősége iránt.
Az Életfa Egészségvédő Központ Magyarországon az elsők között megalakult természetgyógyászati és egészségmegőrző vállalkozás. 1989 óta egészségesek és betegek tízezrei keresték fel, hogy elsajátítsák azokat az információkat, amelyekkel javíthatják életminőségüket, hogy gyógyírt keressenek testi-lelki bajukra, és hogy találkozhassanak az Életfa Központban megforduló gyógyítókkal és más szakemberekkel.

A részvétel ingyenes
Érdeklődni: Szautner Judit 0630-219-4007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása