Spirit klub
2010.07.22. Csütörtök, 18:00 - 20:00
Veszprém, Belvárosi Kiss Antikvárium (Lordok háza mögött)
Vezeti: Gyurkó Zsolt

Sziasztok.
2 hét múlva lesz az újra beindult veszprémi klub, második találkozója. Szeretettel várlak.

Témája: Növények spirituális kezelése a természetben, kertészetben.
Fák spirituális energiacsatornaként használata, gyógyításra, tudatszint emelésre.
Városok tisztítása környező erdők energiaáramoltatásával

Szóval mi mindenre lehet a fákat felhasználni spirituális emberként, és hogyan tudjuk a saját kis kertünket is spirituális kertészként gondozni. Mert nem csak az embereknek van lelki ereje, hanem minden életnek, és amilyen mértékben az emberi egészség és jólét függ a lelki erőnktől, oly mértékben a növényeket is lehet erősíteni, termékennyé, egészségessé tenni.

Régebben rendszeresen végeztünk Veszprémben olyan meditációt, hogy a környező bakonyi erdők energiáját betereltük a városba és azzal tisztítottuk meg a káros városi strest elektorszmog, vagy ép negatív társadalmi folyamatoktól. Szerintem ez szuper jó módszer, hogy a városok természeti energiákkal fel legyenek töltve és a légköre igazán természetközeli legyen. Titkon bízok benne, hogy más városok lakói is eltanulják és csoportosan városukban nekikezdenek saját otthonuk, városuk kezelésébe. Gyertek el!

A múltkori klubbot nem tökéletes de teljesen élvezhető (rádió) minőségben sikerült felvenni. Innen tudjátok letölteni. Szóljatok, hozzá, mi a véleményetek róla. Aki ott volt azért kérte, hogy szeretné, ha a felvételt megkaphatná, aki pedig lemaradt azért.

Nem utolsó sorban pedig akik, nem magyar országon élnek azok számára is így hozzáférhető, a veszprémi Spirit.hu klubélet.

Tehát két hét múlva klub, gyertek:
Hol: Belvárosi Kiss Antikvárium (Lordok háza mögött)
Mikor: 2010. július 22. - 18:00 és 20:00 között

Résztvételi díj: 300 Ft.

Szeretettel:

Gyurkó Zsolt

Többen jeleztétek, milyen jó lenne ha Ti is kapnátok hírlevelet, mert mindig egy ismerőtől kapjátok meg, nem tőlem első kézből. Erre a linkre kattintva megadhatod az elérhetőséged, és a legközelebbi levelem neked is tudom küldeni: http://spiritvilag.hu/hirlevel/feliratkozas.html

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása