Deeksha program
2010.07.17. szombat, 17:30 - 19:00
Veszprém, Vilonyai utca 9/A 5. lakás

Deeksha program szombaton, Július 17-én (17.30-19.00)

Ez egy különleges adomány két avatártól, ami magyarul áldást jelent, és az emberiség felébredését szolgálja.
SriAmmaBaghavan a két testben létező avatár indította el a világban ezt az utat. Célunk, hogy 2012-re minél több Felébredett legyen, hogy elérjük azt a kritikus határt, hogy 2012 ne katasztrófa, hanem tudatváltás legyen.
Ennek a szolgálatában állnak a Deekshaadók. A Deeksha, vagyis áldás olyan energia, ami mint a folyó mossa át a tudatot. Ha kell, átáramlik és felszínre hozza a hordalékot, ha kell gyémántot csiszol. Képes a sziklát kaviccsá oldani.

Azért, hogy ez a küldetés megvalósuljon, az Áldásadók programokat szerveznek, ahol ennek a célnak a szolgálatában dolgoznak.

A program helyszíne: Veszprém, Vilonyai utca 9/A 5. lakás
Kapucsengő felirat: Greschitzki

A részvétel ingyenes!

Hozzatok Polifoamot vagy egy kis plédet!

A másfél óra programja:
- Napüdvözlet (egyszerű, könnyű yogagyakorlat a test egészségéért)

- Csakrameditáció

- 49 perc Szeretet mantra (ima a kollektív tudat átformálásáért)
- Moola mantra
- Mukti Deeksha (áldás a felébredésért)

A program hatásai:
Az ezotériában régóta hangoztatott dolog, hogy tanuld meg önmagadat szeretni. 49 perc szeretetmantra olyan az elmének, mint egy átkapcsológomb. 49 perc mantrázás csoportban garantáltan átkódolja az elmét.
Maga az áldás nagyon különleges élmény. Nagyon mélyen energetizál, és van egy különleges mellékes hatása: materializálja szívünk valódi vágyát.
SriAmmaBaghavan tanításának egyik alapköve, hogy amíg nem vagy boldog a fizikai világban, addig ne siess a megvilágosodással. Ha már mindened megvan, akkor majd tegyél érte. A Deeksha programokon lehet kérni, hogy a kívánságaink megvalósuljanak. Egy papírra le kell írni, és az oltárra kell rakni. Minden, amit az oltárra helyezünk, áldást kap. Ha a szeretteink fényképét helyezzük el, akkor ők is.
Tehát aki eljön a programra, ne felejtse el a kívánságlevelét!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása