EzoTeri 2010.07.

2010.06.18. 05:42

EZOTERI EZOCENTRUM JÚLIUSI  PROGRAMJAI

Veszprém, Cholnoky J. u. 34.

júl. 1. csütörtök  REIKI KLUB Vez:Rné Felber Teréz            17.30-19.30
júl. 4. vasárnap  REIKI I-es tanfolyam        "                            10.00-17.00
 
júl. 7. szerda       ANGYALMEDITÁCIÓ  Vez:Kárpáti Laci   18.00- ?
júl. 8. csütörtök   REIKI KLUB búcsúmeditáció Vez: Rné     17.30-20.00
júl.11.vasárnap   REIKI II -es tanfolyam Vez:Rné Teri           10.00-17.00
 
A HELLINGER-terápia Rudnicai Margit vezetésével júl.18-án lesz, a helyszín szervezés alatt. Érd.:06 /20 / 6628741
 
AZ EZOTERI EZOCENTRUM ezekkel a programokkal fejezi be a működését,  ahol még lehetőség lesz a megmaradt készletből kedvezményes vásárlásra.is. Az üzlet már júl.1-től zárva lesz. Az eddigi elérhetőségeken továbbra is lehet érdeklődni és megbeszélés alapján kb. júl. közepéig megtekinteni a kínálatot.
A  téves információk elkerülése végett közlöm, hogy az Ezocentrum azért nem működik tovább, mert így döntöttem. A kényszerítő körülmény csak saját belső érzetem, ami szerint nem az árusítást, hanem a Reiki tanfolyamokat, egyéni kezeléseket  kell előtérbe helyezni, (mert ezekkel nagyobb és gyorsabb segítséget lehet nyújtani) és másodlagos a bolti tevékenység.
Ezt egy más formában és módon fogom folytatni. Megkeresésre később is igyekszem beszerezni a kért dolgokat, de nem helyhez kötve.
Köszönöm az eddigi érdeklődést, a nyári szünet utáni programokról majd újra küldöm az információt annak, aki igényli. Aki ezt nem szeretné, kérem jelezze.
 
"A fény harcosa nem fél megkönnyezni régi sebeket, sem örülni az új felfedezéseknek. Amikor érzi, hogy elérkezett az idő, otthagy mindent és elindul kalandja után, amelyről annyit álmodott." (Coelho)
 
Áldott szép nyarat, jó pihenést kívánok Mindenkinek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása