Közös zenés meditáció Tibeti hangtálakkal
2010.06.14. hétfő, 17:00
Tapolca, Berzsenyi utca 13.
Vezeti: Kónya Sándor

   Szeretettel meghívunk egy közös meditációra és beszélgetésre, Kónya Sándorral.
Tapolcán a cipészüzlet melletti irodában. (Y ABC alatt.)

 Bögrét mindenki hozzon magával, hogy tudjon inni a teából!

 

 

Asztrológiai előrejelzés
2010. június


Június 14 kozmikus üzenetei
 Az asztrológia a királyok tudománya - tartja az ősi mondás. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak koronás fők gyakorolhatják, hanem azt, hogy ez a tudomány arra való, hogy általa tisztábban lássuk önmagunkat, és tudjuk, mi felett is kell uralkodnunk. Hiszen minden, ami fent van, az bennünk zajlik, és "csak az az úr, aki önmaga felett úr". Az önirányításban, az életünk felett való uralkodásban segít tehát az asztrológia. Az égi térkép nem irányít, nem mondja meg, mit tegyünk, vagy mi várható - egyszerűen megmutatja azt az Univerzumot, amely bennünk él. Azokat a folyamatokat, amelyek bennünk zajlanak. Nem hat ránk - hanem pontos mása lelkünk folyamatainak. Nem az ő irányítása alatt, hanem vele együtt, a Kozmosz ritmusában működünk magunk is.
 Az asztrológiával foglalkozó ember vallja, hogy a csillagok Isten fényüzenetei. Ezekből olvasva rálátást kaphatunk a világ, és a lélek működésére. Lássuk tehát a mai nap fényüzeneteit!
 

 A Nap jelenleg az Ikrek jelében jár, ami a polaritás jele, tehát annak az ideje, hogy rálássunk a különbözőségekre, a dolgok, az emberek és a lélek különböző oldalaira, és egyben megértsük: mindez csak látszólagos, valójában minden egy! Aktívabb ebben az időszakban a jövés-menés, a kommunikáció, a beszélgetések, az önkifejezés területe. Ez a rálátó megértés ideje is. A Nap ráadásul a Tejúton jár! A Tejút pedig a legfontosabb égi út, hiszen innen kapjuk a legmagasabb szintű égi energiákat. Ezek által tudunk kiemelkedni most a körforgásból, ezek segítenek a felemelkedésben, illetve a Nap energiái is - amikor használjuk saját önirányító, rálátó képességünket, amikor igazán a saját teljességünkre törekszünk, és amikor Szeretetünket feltételek nélkül, mindenkire egyformán ragyogtatjuk. A Nap mögött a Bika csillagkép szarva üzeni, hogy szellemi küzdő erőket használunk most. Szellemünk, gondolataink által tudunk most emelkedni. A Nap alatt pedig Nimród csillagzata ragyog, aki az önlegyőzés, az önfelfényesítés idejét mutatja - egyszerűen arról van szó, hogy pozitív, szeretettel teljes gondolatokat teremtve (mások, és magunk felé is) emelkedhetünk egy magasabb életminőségbe. Óriási szellemi teremtő erők ezek - teremtsünk fényes, pozitív, világos, erőt adó gondolatokat!
 A Hold a Rák jelében halad (2-3 napig tartózkodik egy jelben). Ez a belső otthon megteremtésének, és a lélekkutatásnak az ideje. Most rátalálunk belső templomunkra, és többet foglalkozhatunk családunk, otthonunk harmóniájával is. A múlt titkai érdekelhetnek, ezek által jöhetünk rá sok mindenre.
 A Merkúr szintén az Ikrekben jár, saját uralmi területén, tehát hangsúlyos a beszélgetés, az önkifejezés, a megértés és megértetés folyamata. Ő az üzenethozó, a hírvivő, aki abban segít, hogy a lelkünk mélyén lakó dolgokat, érzéseket felszínre hozva, kimondjuk, megértessük azokat másokkal. Ez az időszak beavatásokat tartogathat, amik azáltal jönnek el, hogy rálátunk dolgokra, megértünk dolgokat. 13-án állt együtt az Aldebaran csillaggal, a Bika szemével, ami a rálátás és a jövőbe látás üzenetét hozta, és hozza még ma is számunkra. El lehet gondolkodni: mire láttam rá? Mit láttam, értettem meg a jövőmmel kapcsolatban?
 A Vénusz, az ősharmóniát idéző bolygó ma reggel ért az Oroszlánba, így az élet élvezetét mostantól aktívabban megtapasztalhatjuk. Az evés-ivás, a zene, a tánc, a szerelem, a művészetek és a testi élvezetek mostantól ragyogást és kiteljesedést jelenthetnek. Kapcsolatainkra, érzelmeinkre tisztán ráláthatunk, a nők pedig teljes ragyogásukban élhetik meg saját nőiségüket.
 Ez a Vénusz az, aki a mai napon, 17:20-kor egy erősen energikus, tüzes fényszöget képez az Uránusszal. Ez az erő a felemelkedés inspirációja, és arról szól, hogy most tudjuk letenni érzelmi terheinket, és felszabadíthatjuk a bennünk lévő teremtő erőt! Mostantól ne csak álmodozzunk, hanem cselekedjünk, teremtsünk is!
 A Mars, a szellemi emelkedés bolygója is különleges helyzetet foglal el az égen. 7-én állt együtt a Regulus csillaggal, az uralkodók csillagával, az Oroszlán csillagképben, ami egyben a csillagzat szíve is. Óriási erővel jelenhetett meg lelkünkben, tudatunkban a feltételek nélküli Szeretet, és az önirányító erő! Ez még most is érezhető. Emellett, a Mars a Szűz jelében halad, tehát munkáinkhoz most nagy erőket kapunk, rendbetévő munkáinknak van ideje, kívül és belül is.

 

 Végezetül megjegyezném, hogy közeleg a nyári napforduló ideje, ami ebben az évben június 21-én, a kora délutáni órákban lesz. A Nap ekkor éri el látszólagos, éves útjának csúcspontját, a legmagasabb égi helyzetét. Mindenre kiterjedő, teljes rálátást, a Fény győzelmét biztosítja mindannyiunk számára, ebben az időszakban. Egy magasabb szemszögből leszünk képesek rálátni önmagunkra! Az égi helyzet mindezt megsegíti azzal, hogy ezáltal lehetőséget kapunk szembenézni és megküzdeni önmagunkkal, a legbelső félelmeinkkel is, és kellő Fénnyel és Szeretettel, győzelmet arathatunk a belső démonok felett. Képesek leszünk meglátni, és letisztázni magunkban, mi is az igazság, és felszabadulhatunk az addig terhes nézetek, rögzülések alól.


Életed útján áldás, szerencse kísérjen, ragyogjanak rád a fényhozó csillagok! :
Szeretettel: Anna

További részletes előrejelzések: www.csillagtitkok.hu és www.asztrozofia.hu
Ha szeretnél személyes elemzést, vagy előrejelzést kérni: szovomuhely@gmail.com
És erre a címre írhatsz akkor is, ha bármilyen további kérdésed van, vagy ha szeretnél időnként általános asztrológiai előrejelzéseket kapni, és további információkat az aktuális kozmikus helyzetekről.


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása