Aura - Soma I. tanfolyam
2010. júius 17-20.
Veszprém, Vilonyai utca 9/A 5. lakás
Előadó: Bábity Viktória

Az Aura - Soma a színek szimbólumrendszere. Az I-es tanfolyamon megismerjük a színek jelentéseit. Megtanuljuk átadni a színek által közvetített üzeneteket, és hogy ezek az üzenetek az Egyensúlypalackokkal együtt miképpen világítják meg, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt.

Az Aura - Soma konzultáció folyamata egy új eszközt ad a kezünkbe, hogy saját önismereti utunkat, családunkat és barátainkat is támogassuk.

Időpont: 2010. július 17-20.
 
azaz 4 napos, az oktatás 9.30 –tól 18.30-ig tart
A 4 napos kurzus tematikája (nemzetközi védjegy alapján):
-         Az Aura – Soma születése, története
-         A színek szimbolikája
-         Az 5 alappillér: egyensúlyüvegek, pomanderek, quintesszenciák, színesszenciák, arkangyalolajok
-         A 4 üveges választás, az üvegek és pozícióik jelentése
-         A konzultáció technikája

A kurzus során a résztvevők jegyzetet, segédanyagokat és nemzetközi angol nyelvű oklevelet kapnak.

Helyszín: Veszprém, Vilonyai u. 9/A

Részvételi díj: 40.000Ft, mely tartalmazza a tanfolyami füzet
és az Egyensúlyüvegekről készült színes plakát árát is

10.000Ft előleg befizetés 2010. június 30-ig,
Rózsa Juditnál: 06/705154287,  rozsa.judit@pozitivgondolkodok.hu

Előadó: Bábity Viktória Aura-soma tanár
babityviktoria@gmail.com
06-70-616-1879  www.szimbologia.hu


"Amikor először találkoztam vele, teljesen elvarázsolt. Már a róla szóló könyv is fantasztikusnak bizonyult, de amikor az "élő" üvegkészlettel találkoztam, teljes valómmal éreztem, hogy ez nem más, mint a fizikai világunkba manifesztálódott csoda.
…Nem mindegy, hogy értjük-e honnan hová tartunk, mert a nem tudás nem mentesít a nehézségek alól. Itt kell megjegyeznem, hogy a tudás sem. Akkor miért fontos?
Mert együttműködni a saját tervünkkel, a saját sorsunkkal a karmikus feloldás lehetőségét hozza. Ez nem azt jelenti, hogy eltöröljük azt, amit úgy hívunk: sorsszerűség vagy karma, hanem azt, hogy amikor megértjük és együtt tudunk működni "vele", akkor kegyelmet kapunk. Képesek leszünk az elfogadásra, és megtaláljuk a békét. Amikor békét találunk, mindegy, hogy mekkora vihar van odakint. Többé nem teremtünk tudattalanul.
Amikor elindulunk a tudatosodás, a felébredés útján, a Kehellyé válás útja mellett köteleződünk el. Megérteni, miért vagyunk itt, és együttműködni a Tervvel a megváltás ígéretét hordozza. Elég, sőt a legtöbb, amit mindannyian önmagunkkal tehetünk. Amikor önmagunkkal megtettük, megtettük az egész világgal. Nem baj, ha a környezetünk nem látja mindezt…
Ez az egyéni felelőssége minden ébredező léleknek. Látni. Látni önmagáért, és ezen keresztül a többiekért.

Az Aura-Soma útján a felébredés ösvényére lépünk. A színek útja egy szivárvány híd, egy égre írt üzenet, mely - akár a Tejút és csillagok- a beavatás útja is.

Várunk Téged!" Hermann Éva

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása