ÉletMagHáz megnyitó
2010.05.02. vasárnap 10:00
Veszprém, Rákóczi u. 5. (belső udvar)

A Magyarok Szövetsége Veszprém megyei gyógyító tagozata, az ÉletMag GyógySzövetség május 2-án nyitja kapuit. A hivatalos és egyben ünnepélyes megnyitón Magyarországon egyedülálló kezdeményezést indítunk útjára.

 Hiánypótló kezdeményezésként a meglévő törvényi keretek figyelembevételével hívjuk életre a gyógyítók új típusú szövetségét. A jelen társadalmi igényeket az egyén szempontjából megközelítve optimális orvos-természetgyógyász konzultatív munkán alapuló terápiás eljárásokkal igyekszünk kielégíteni. Az általunk biztosított feltételek mellett időt, pénzt spórolunk meg és nem utolsó sorban a gyógyulásba vetett bizalmának új dimenzióit nyitjuk meg az Ön számára.

Célunk egy pezsgő gyógyítói tér megteremtése, éltetése. Ez közösen valósulhat meg gyógyulni vágyókkal, természetgyógyászokkal és orvosokkal.

 Sikeres együttműködés reményében várunk minden kedves érdeklődőt május 2-án 10:00 órától!

Programok:
10:00 - 12:00 Ünnepélyes megnyitó
12:00 - 14:00 Gyógyítók bemutatkozó előadásai
14:00 - Ingyenes regisztráció és konzultációs lehetőség a megnyitó napján

 A rendezvény helyszíne: Veszprém, Rákóczi u. 5. (belső udvar)

A rendezvény időtartama alatt bio büfével és vásárral várjuk kedves vendégeinket.

 

Szerző: pmiki

Szólj hozzá!

Címkék: veszprém

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása