Hellinger-féle családállítás
10.04.18. vasárnap 10:00
Veszprém

A család és rendszerállítás módszerével megtapasztalhatjuk azokat a belső és külső összefüggéseket, amelyek befolyásolják életünket.
Szeretettel meghívlak gyakorló kiscsoportos foglalkozás keretében család és rendszerállításra.Lehetőség van saját állításra, ill. tapasztalatgyűjtésre, megfigyelésre ápr.18-án, vasárnap 10 órától. A befejezés ideje függ az állítások számától ( kb.15 óra).
 
http://www.hellingerintezet.hu/h-csaladfelallitas.html

 
Kérdéseitekkel keressettek engem : Némethné Kiss Tímea, 70-534-4805
Aki jelentkezik állításra  előtte jelezze. Saját állítás díja 4000 Ft, a segítőktől-tapasztalatszerzőktől 1000 Ft hozzájárulást kérek.
 

CSALÁDfelÁLLÍTÁS Bert HELLINGER módszerével:

A Hellinger terápia lényege és eredményességének kulcsa, hogy segítségével az eddig nem ismert, tudattalan mechanizmusainkat – az egész lényünket nagymértékben meghatározó választási kényszereinket – tudatossá téve új életminőségre teszünk szert. Hellinger a szabadságot, a választott sorsot állítja szembe a kényszersors rabságával. Munkásságának célja, hogy az egyén a sorsában felismerje a lehetőségeit, felszabadítsa saját magát, és teljesebbé tegye az életét.
A kényszersors tudatossá tétele a sorsválasztás nélkülözhetetlen feltétele.
A csoportos foglalkozásokon rátekintünk a mélyben lakozó valóságra, a megfagyott és ezáltal akadályt képező érzelmekkel dolgozunk, feltárulnak cselekvéseink valódi mozgatórugói. A családfelállítás egy sajátos „energiamezőben” történik. A család erőterét ebből a mélységből, energiamezőből jelenítjük meg a képviselők segítségével addig a határig, ami az adott témához éppen szükséges és lehetséges.
A változás csak egy új, külső szellemi behatás segítségével indulhat meg, s ahogy minden családtag megkapja a neki járó helyet és tiszteletet, újra megindul a tudatos szeretet áramlása az elakadt helyeken. Ezáltal az ember hozzájut saját erejéhez, melynek birtokában már képes lesz saját sorsának megfelelően cselekedni.
Helyreáll a szereteten alapuló rend, a valóság gyógyít.

Széleskörűen alkalmazható módszer:
Érzelmi, kapcsolati, párkapcsolati, munkahelyi gondok, függőségek, betegségek, gyermekvállalási nehézségek esetén.

Szeretettel várok minden érdeklődőt, saját állítást kérőt.
Elérhetőségeim:
Némethné Tímea, családfelállító gyakornok, 70- 534-4805

Bert Hellinger: A működő szeretet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása