Spirit Fesztivál 10.03.27.

2010.03.01. 08:48

Spirit Fesztival, 2010.03.27. szombat
Tapolca, Városi rendezvénycsarnok

Témakörök:
 
Lúgosítás, a kór-talanság útja
prof. dr. Török Szilveszter, Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos egyesületének elnöke

prof. dr. Török Szilveszter a lúgosítás általam ismert legnagyobb szaktekintélye. Engem is tanított még anno, a Mantra Parapszichológiai főiskolán. Mostanában megjelent egy nagyszerű, a lúgosításról szóló két kötetes könyv, melynek társszerzője. Úgy gondolom, lúgosításban ő egy igazi hiteles szakember. Kevés az olyan kémia professzor, aki egyetemi tanárként, mindemellett természetgyógyász. Így mindkét oldal nézeteit ismerve tudja egyszerre közérthetően, mégis tudományosan is helytállóan ezt a témát ismertetni.


Térharmonizálás információval, pozitív rezgésekkel
Buchwarth Péter Biopol products.

Ez egy számomra is hihetetlen, kvantumfizikai találmányhoz kapcsolódik. Az előadás a tér kvantumenergiáiról és kvantum információiról szól, hogyan lehet információval vizet, levegőt, földet, és embert harmonizálni. Emotó professzor óta tudjuk, az információ milyen erővel hat a kristályokra. Ez az előadás további tudás ebben a témakörben. Elsőre elvontnak tűnhet, de nagyon is konkrétan megtapasztalható lesz ennek a kvantumenergiával működő berendezésnek a hihetetlenül, gyors és nagy teljesítményű működése. Nyitott vagyok a legmodernebb és legősibb tudásra is ha az a Földet és a harmóniát szolgálja, ezért ezzel a témakörrel is foglalkozni fog a spirit.hu így a fesztivál is.

HOME - Otthonunk, a Föld c. dokumentumfilm vetítés
rendezte: Yann Arthus-Bertrand és Luc Besson

Ezt a filmet látni kell! Lenyűgöző művészi képek a Föld bolygóról és megdöbbentő adatok, mi is történik most a Föld ökológiai egyensúlyával. Megkaptuk a vetítés jogát, így az ebédszünetben projektorral kivetítve nagyban láthatjátok. Aki látta ezt a filmet az tudja csak igazán mit veszíthetünk el, akár pár éven belül örökre. Ezért vagyunk itt a Földön, ezért alakul a spirit.hu is hogy ezt megvédjük, ha kell a csodával határos módon.

Egészségünk megőrzője a novum búza (a csépelhető tönköly)

Varga Frigyes gabonakutató-nemesítő fajtatulajdonos

Előző levelemben erről a Tönkölybúzáról beszéltem. Ez az ősi gén, amire a Kárpát-medencében egyszerűen csak azt mondták régen az emberek: az élet (így hívták az ősök az ő búzájukat). Van e hitelesebb módja megismertetni veletek, mint hogy elhívtam előadónak magát a gabonakutatót, aki ezt a munkát mindannyiunknak elvégezte és újra felélesztette ezt az ősi tönkölyt. Ha eddig azt gondoltad tudtad mi az a tönköly rá fogsz jönni, mennyivel több. Én már csak ezt használom, frissen lisztté őrölve. A spirit.hu honlapon keresztül szeretném hogy mindenkihez eljusson.

Effektív Mikroorganizmusokkal a Föld megmentéséért
Páncsity Ferec, EM Technology Hungary

Dr. Teruo Higa japán professzor összeállított 82 ősi mikroorganizmusból egy olyan elixírt, ami képes megtisztítani a termőföldet a szennyeződésektől, megtisztítani a szennyvizeket, ivóvizeket, megvédeni a fertőzésektől a növényeket állatokat. Keleten 28 éve használják, mi hogyhogy nem hallottunk róla? Japánban már tengereket tisztítanak meg vele! Olyan őserőt élesztett fel Higa professzor, ami már akkor is jelen volt a Föld bolygón amikor az még egy izzó golyó volt. Ezek a mikroorganizmusok termelték meg a fold induló oxigén készletét, és szó szerint zabálták fel a fold akkori mérges gáz légkörét. Azt hiszem újra szükségünk van rájuk, és valóban a Föld megmentéséről van szó. Visszaállítja a termőföld mikrobiológiai egyensúlyát, megtisztítja a műtrágyától, és mindezt az emberben is megteszi, mert alkalmas emberi fogyasztásra is… Erről is sokat fogtok még hallani, gyertek el az előadásra!

Öngyógyítás, távgyógyítás spirituális energiával
Gyurkó Zsolt, bioenergetikus

Na magamról nem írnék sokat. :) Egy jó kis technikát tanítok meg. Nem csak előadás lesz öngyógyításról, távgyógyításról, de gyakorlat is. Egy közös nagy energia forrással feltöltődünk és kisugározzunk, akinek szeretnénk. Aki még nem próbálta nagy élmény lesz aki már sokat végzett velem ilyen csoportos energiaküldést annak is :)
 
Kövi Szabolcs Koncert

A nap végén, pedig egy gyönyörű balatoni filmvetítéssel egybekötött koncert. Azt hiszem Kövi Szabolcsot már nem kell bemutatnom. Ha még nem hallhattad, ma kezdd el :)

 



Egy sor kiállítót hívtunk meg, csak épp kedvcsinálónak: Lesznek kecskesajtok, házi készítésű tehénsajtok, bioborászok és bio szőlőlé, finom ételekkel a Krisna Völgy, meg lehet venni a helyszínen a biomalmokat, tönkölybúzát, szak könyveket, lesz lúgos víz , és még sok sok más..

Kérlek ez nagyon fontos nekem, próbáld meg elérni, hogy publicitást kapjon a rendezvény! Ha van ismerősöd, aki be tudja rakni honlapjába, hírlevelére, kérd meg rá. Ha csak a fórumokon hírét adod, vagy azokon a közösségi portálokon, ahol jelen vagy, azzal is sokat segítesz.

Ha ki tudod nyomtani színesben és olyan helyre ki tudjátok rakni, ahol emberek tudomást szerezhetnek róla (pl. biobolt, könyvesbolt, művház), vagy csak berakod egy ingyenes apró hírdetésbe, vagy elküldöd, a helyi újságnak, rádiónak, e-mailben, hogy ha érdemesnek tartják adjanak hírt róla.

Az indulásnál szeretném, ha minél nagyobb lendületet tudna venni ez a kezdeményezésem. Bár a Szent György hegy és a többi tanúhegy lábánál Tapolca nem egy világváros, azt hiszem a táj és a program jó alkalom lehet egy hétvégés, vagy akár csak egy napos kiruccanásra. A jelenléteddel, pedig nagyban segíted, az indulásunk, hiszen neked készül a spirit.hu és annak nyitó programja a spirit.hu fesztivál. Remélem sikerült valami hasznosat létrehozni.

Jövő héten folytatom a tönköly story levél sorozatom. Kértétek, hogy mutassak fényképet erről a malomról, meg lehet e otthon sima sütővel kenyeret sütni ebből a búzából. Persze, nekem sincs otthon búbos kemencém, de még dagasztó kenyérsütő gépem sem:) Erről is írok

Többen jeleztétek, milyen jó lenne ha ti is kapnátok hírlevelet, mert mindig egy ismerőtől kapjátok meg, nem tőlem első kézből. Nos amint megnyílik a honlap lesz hírlevélre regisztrálás, de mivel sok ilyen levelet kaptam már most is megteheted:

Erre a linkre kattintva megadhatod az elérhetőséged, és a legközelebbi levelem neked is tudom küldeni:
http://spiritvilag.hu/hirlevel/feliratkozas.html


Üdvözlettel:
Gyurkó Zsolt
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása