Harmónia Háza, Jóga- és Egészségközpont, Biobolt
Böjttábor
Kehidakustány


Buchinger-féle holisztikus
B Ö J T T Á B O R
Kehidakustány, 2010. március 11 - 15-ig

 Azokat várjuk erre a böjttáborra, akik szeretnék megtapasztalni a teljes testi-lelki megtisztulást, megújulást, azonban egyedül nem merik, vagy nem tudják vállalni a hosszabb böjtöt. A táborban a Buchinger-féle böjt elméleti alapjain keresztül tapasztaljuk meg annak jótékony hatását.
 Nyugodt, természeti környezetben lehetőség van a friss levegőn kirándulásokra, valamint a Gyógy- és Élményfürdő szolgáltatásait igénybe venni: infraszauna, finn szauna, Kneipp taposómedence, teázó, stb. A szálláson saját masszőreink talp- és testmasszázzsal segítik a kiválasztó szervek munkáját.  A böjt alatt megszabadulunk az elraktározott káros, beteg és fölösleges anyagoktól, így egy egész sor civilizációs betegség kiváltó okát tudjuk megszüntetni.
 A holisztikus böjt során nem csak a testi salakanyagoktól szabadulunk meg, hanem az évek során felhalmozódott lelki, szellemi ballaszttól is, tehát az olyan fel nem dolgozott konfliktusoktól, érzésektől, gondolatoktól, amelyek lelki salakként a tudatalattinkból fejtik ki romboló hatásukat.

Részvételi díj: 49.500.-Ft, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
"    4 éjszaka szállás, az elhelyezés 2-3 ágyas, új, színvonalas, teljesen felszerelt apartmanokban, a Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő közelében
"    Teljes ellátás, mely tartalmazza a böjt alatt fogyasztandó italokat: tea, tisztított víz, szűrt zöldségleves
"    Folyamatos böjtasszisztensi kontroll és szaktanácsadás
"    1 x 3 órás fürdőbelépő
"    2 x talpmasszázs
"    1 x 1 órás testmasszázs
"    Vezetett kirándulások, jógagyakorlás igény szerint

Táborvezető:
Klenovics Mónika    -  Böjtvezető, Wellness-terapeuta
06-30/200-11-25

A létszám korlátozott  (7-8  fő), ezért a jelentkezéseket 10.000.-Ft előleg befizetésével március 5-ig tudjuk elfogadni!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása