Marianna Stúdió tanfolyamai Veszprémben:

Thai Masszázs:

Thai masszázs 3 napos kezdő tanfolyam lesz november 27-28-29-én, péntek, szombat vasárnap. Az ára 29.000 Ft lesz.
 Aki tavaly szeretett volna jönni, de valamilyen okból lemaradt, és most alkalmas az időpont, és minden körülmény, várom a jelentkezését november 8-ig.  
Kalocsai Eszter tartja, aki tavaly is, AMM oktató. Ez nem természetgyógyászati képzésnek minősül, hanem okleveles képzésnek, és ennek megfelelően a Frissítő Thai masszázs oklevelet tudja róla kibocsátani.
Ismétlőket is vár az Eszter, akik már nyáron elvégeztétek nála a tanfolyamot, de gyakorolni szeretnétek. Ez esetben 10.000 Ft lesz a 3 nap díja.
Jövő év tavaszára tervez Eszter egy haladó thai tanfolyamot, az is 3 nap. Ez az alaptanfolyamra épül.

Fülakupunktúrás addiktológus:

November 5-én fél 5-kor indul a tanfolyam. A következő alkalmakat pedig a résztvevő hallgatókkal egyeztetjük, de az már biztos, hogy ugyanígy hétköznap délután, munka után lesznek. (Összesen 5, vizsgaelőkészítővel 6 alkalom).
Ára: 60.000 Ft.
Leghamarabb a január-februári ETI vizsgára lehet menni szakvizsgázni, vagy aki nem siet, május-júniusban.
Akinek most nem alkalmas a fülaku tanfolyam, tervezek még egyet tavaszra is, ha lesz közületek érdeklődő.  

Kineziológia:

Az első két tanfolyam 5 nap Dec. 2-6. (szerda-vasárnap) közöttre terveztem.  Akinek nem jó a hétköznapi oktatás miatt így egyben az 5 nap, esetleg itt az is szóba jöhet, hogy az I-es tanfolyamot tartjuk dec. 5-6-án (szombat-vasárnap), a II-est pedig szintén a résztvevőkkel egyeztetve januárban, ami 3 nap.
Aki szeretne jönni, szintén jelezze. 
Ismétlőknek félárú a tanfolyam.
A 3. tanfolyam 4 napos, azt februárban tartjuk.
A 4. tanfolyam szintén 4 napos, azt márciusban tartjuk. 
Ára: 12.500 Ft/nap  

Az AMM tanfolyam nem indult el, ha lesz egy csoportra való érdeklődő, akkor szívesen megszervezem tavasszal, vagy jövő ilyenkor. Csak jelezzétek! 

A Fitoterápia tanfolyam elindult Gillich Istvánnal, nagyon jó kis előadásokat tart.   

AFT tanfolyamot is szervezünk, de csak tavasszal valamikor, a weblapomon olvashattok róla. Kovács Éva AFT oktató és Kineziológia oktató tartja.
Erre nemcsak kineziológusok jöhetnek!

Kineziológiából azoknak, akik túl vannak a VI.-os kinezen, tervezünk egy VII. tanfolyamot is, amit szintén Kovács Éva tart.

Reflexológia jövő ilyenkor indul, ismét dr. Csikai Erzsike lesz az oktató. 

Esetleg tavasszal szóba jöhet még a parapszichológia, ha lesz elég érdeklődő. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása