Bemutatkozás

2009.10.29. 21:05

Sziasztok!

Régóta érdekel a spiritualitás. A problémáimra kerestem az okokat, a miérteket, és a megoldási lehetőségeket.

Először az asztrológiával kerültem kapcsolatba. Akkor még nem hittem a szabad akaratban. Aztán javasolták, hogy keressek fel egy kineziológust. Megpróbáltam azt is. Kiderült, hogy itt is van kineziológus, ő is jó, a kezelések után mindig jobban éreztem magam. Nagyon jól tud bánni az ingával is, kipróbáltam vele az SVT-t.

Elmentem agykontroll tanfolyamra, hogy még tudatosabban irányítsam az életemet. Nem volt átütő siker, mert nem bírom ellazítani magam, de láttam, hogy másoknál jól működik a módszer.

Voltam családállításokon, születésterápián, energiakezeléseken. Járok homeopata orvoshoz. Beszéltem médiumokkal. Gondolkoztam a pszichoterápián, a transzformáció önismereti játékon.

Elsajátítottam a reiki2-t, majd a pszichotronikát. Ezeket jó lenne gyakorolni valakikkel.

Közben spirituális témájú könyveket olvastam. EFT-ztem, pozítiv hanganyagokat hallgattam.

Mióta utána olvastam, hogy mik az egészséges életmód alapjai, próbálok áttérni a nyers vegan étrendre. Ez elég nehéz, nemcsak a szokások miatt. Sokféle könyv van a témában, amik ellentmondanak egymásnak, ezért kiteszteltük, mi lenne a számomra legmegfelelőbb étrend.

Elvégeztem egy természetgyógyász tanfolyamot, és levizsgáztam az ETI-nél.

Ezekért szeretnék most egy klubot létrehozni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spiritiszta 2009.11.07. 22:28:45

Szia.
Itt vagyok. segithetünk tlán egymásnak
süti beállítások módosítása