HarmoniaHáza 12.01.

2012.01.17. 10:00

Harmónia Háza, Jóga- és Egészségközpont, Biobolt
2011. Szeptember
Keszthely, Petőfi u. 19.

Lomi-Lomi Nui technikával végzett masszázsok 2012. január 18-tól
Az alapmasszázs 120 perces elfoglaltságot jelent, kellemes zenével, rövid beszélgetéssel (ha szeretnéd), harmóniában önmagaddal és az általam közvetített energiákkal... (kismama masszázs, Kahi-Loa őselem masszázs, lomi-lomi masszázs)

Reiki 1-es tanfolyam indul - január 28.
Kezdési időpont: reggel 8.30
Hozhattok magatokkal egész napra hideg-meleg élelmet (rezsón bármi melegíthető). Aki kis távolságra lakik, ebédre haza is ugorhat. Tízóraira fogyasztás helyben. Akár lehet összedobni terülj-terülj asztalkámat...
Célszerű hozni papucsot, de nem kötelező (van a Harmónia Házban vendégpapucs). Lehet hozni kedvenc polifómot, takarót, ülőpárnácskát, stb kényelmi segédletet, de ezt sem fontos, ezek is vannak a Harmónia Házban.

Hellinger féle családfelállítás - február 12.
A múltban gyökerező problémák feltérképezésére és feloldására szolgál a családfelállítás elnevezésű terápiás módszer....
Reggel egy előadással kezdünk, amire minden olyan érdeklődőt várunk, aki kíváncsi erre a módszerre és esetleg fontolgatja, hogy szeretne egyszer majd állítani. 
Várunk továbbá segítőket,akik helyettesítő szerepeket vállalnak, ennek díja 6.000.-Ft. 
Állítóknak: 12.000.-Ft

Baba és Kismama táplálkozási tanfolyam - februrár 18.
Indul a BABA ÉS KISMAMA táplálkozási tanfolyam!
Szokott gondolni saját vagy gyermeke a táplálkozására? Fontos, hogy mit és mikor eszik? 
A táplálkozás az egyik kulcsa az EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉNEK, ami viszont alapja a fejlődésnek, növekedésnek, a jó közérzetnek, a magabiztos, kiegyensúlyozott életvitelnek, a munkavégző és teljesítőképességnek. Nem mindenkinek kell főiskolát, egyetemet végzett táplálkozási szakemberré képeznie magát ahhoz, hogy a saját és gyermeke táplálkozását irányítani tudja. 

Tavaszi Jógatábor - március 14 - 18.
Walden Hotel - Tartja: Péter Domokos

Jógaoktató képzés
Jógaoktató képzés Keszthelyen!
12 hétvége, napi 3x2 óra ászana gyakorlás, pránayáma, relaxáció, meditáció tanulása és tanítása. Csak akkor gyere hozzánk, ha nagyon sokat szeretnél tanulni! Erős, pontos ászanák, pranayama, kryák, meditáció, részletes filozófia és elmélet!

Folyamatosan frissülő aktuális programjainkat mindig megtalálod: honlapunkon

Szeretettel várlak:
Klenovics Mónika
06/30/200-11-25

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása