Spirit meditációk a természetben
2011.07.09.-10., 2011.07.23.-24.
Szentbékkálla

Vezeti: Gyurkó Zsolt

Júliusi kirándulások, klubok

Bejártam több helyszínt és a fameditációkra találtam egy nagyszerű helyet, Szentbékkálla mellet a Fekete-hegy. Csodálatos! Nagyszerű erdős útvonal, gyönyörű nagy tisztások. A hegyen több kisebb tó és gyönyörű panoráma a Balatonra, a Káli medencére és a tanú-hegyekre.

 A találkozó helyszíne Szentbékkálla faluközpontja lesz. Innen még egy darabon közösen tudunk felmenni kocsival, majd egy egész napos kirándulás, képzés és gyakorlás. A két napos tanfolyam teljes költsége 5000 Ft. Ez nem tartalmaz szállást és étkezést. Én azt ajánlom érdemes A környező falvakban szombatra, vagy már péntek szombatra megszállni. Persze a Veszprémi és Tapolcaiaknak ez nem nagy távolság.

 Szállásokat itt tudtok találni, érdemes már most foglalni: http://www.kali.hu/szallas/

Ha szeretnétek jönni jelezzétek az info@spirit.hu email címen, csak hogy lássam hány emberre számíthatok. Hozzatok magatokkal, egész napos kiránduláshoz, enni, inni (2l) valót , túracipőt, polifoamot amire le tudsz ülni feküdni.

Találkozó 9:00 kor Szentbékkállán, a központban Kossuth u. és Jókai u. sarkán, a boltnál

Üdvözlettel:  Gyurkó Zsolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása