Bakonyi Newstart Életmódtábor
2011.07.17. - 2011.07.24.
Vigántpetend, erdei iskola

Bakonyi Newstart Életmódtábor
2011. július 17-24.

A helyszín Vigántpetendi erdei iskola, a Balaton - felvidéki Erdei Iskola Veszprém megyében, a Balatoni Nemzeti Park közelében, a Művészetek Völgyében egy nagy erdőtömb közepén található.

Részvételi díj: 41.000,-Ft

 Ez tartalmazza a szállást, az étkezést (reggeli, ebéd, igény szerint vacsora), kirándulásokat, túrákat, meghívott egészségügyi és életmódtanácsadó szakemberek előadásait, és még sok - sok mindent.
 A tábor célja az egészségtudatos szemlélet kialakítása. Az elméleti és gyakorlati tudnivalók elsajátítását az egészségvédelmi, ismeretterjesztő eladások és főzőkörök segítik kezdő és haladó csoportban. Emellett személyes tanácsadásokra, tapasztalatok megbeszélésére is lesz lehetőség és minden nap testmozgással egybekötött programokat is szerveznek az előadók.
 Megközelíthető: - autóbusszal Vigántpetendig vagy Nagyvázsonyig menetrendszerinti járattal A jelentkezés alkalmával kérjük, jelezzék, hogy személygépkocsival, vagy menetrendszerinti járattal kívánnak a táborba érkezni, hogy tudjuk megszervezni a Nagyvázsony pulai elágazástól a táborba való beszállítást. Elhelyezése 4-6 ágyas szobákban emeletes ágyon. Tisztálkodó és egészségügyi felszerelést hozni kell. és az esőre is fel kell készülni. Ágyneműt biztosítunk, ágyneműhuzatot hozni kell, vagy külön igény esetén tudunk biztosítani, 400.-Ft/fő mosatási díj ellenében.

Jelentkezés: Csengei Zsuzsanna
Telefon: 06-30-269-6728
e-mail.: newstart.eletmodtabor@gmail.com
A kitöltött jelentkezési lapot a következő címre kérjük küldeni:
Világosság Üzenete Alapitvány 1149 Budapest Bíbor utca 5. fsz.1.
A szálláshelyet 10.000,- Ft/fő előleg ellenében foglaljuk le.
Az előleg fizetés módja: Személyesen vagy átutalással
Befizetés: Világosság Üzenete Alapítvány OTP bank:11714006-20354301 Adószám: 18153309-1-42
A teljes részvételi díj 2011. július 17.-én fizetendő a helyszínen.
Ha a táborba érkezés nem történik meg, ebben az esetben az előleg díját nem áll módunkban visszafizetni.

A program és a menü változtatásának jogát a szervezők fenntartják!
Képek a táborról

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása