Hellinger-féle családállítás
11.04.16., Szombat 10:00
Veszprém

A család és rendszerállítás módszerével megtapasztalhatjuk azokat a belső és külső összefüggéseket, amelyek befolyásolják életünket, döntéseinket.
Szeretettel várlak gyakorló kiscsoportos foglalkozás keretében család és rendszerállításra.Lehetőség van saját állításra, ill. tapasztalatgyűjtésre segítőként, megmerítkezni a családállítás különleges energiájában
 április 16-án, szombaton  10 órától. A befejezés ideje függ az állítások számától ( kb. 17 óra).

A  helyszín Veszprém, Haszkovó u. 12./A, 2.em., 13-as kapucsengő ( Horváth A.)
Fontos: a családfelállítás önismereti munka, nem helyettesíti a pszihoterápiát.
A részvétel feltétele, hogy mindenki vállalja magáért a felelősséget és ne álljon pszihiátriai kezelés alatt.
A témák leképezése során Mindenkinek szüksége van a csoportból Mindenkire. És pont azokra van szükség, akik ott vannak. A csoportdinamika szempontjából Minden résztvevő fontos tagja a csoportnak. A szeretetteljes, lelkiismeretes munkának ez az egyik alappillére.
A családállításról bővebben az alábbi linken lehet tájékozódni, de szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Kérdéseitekkel keressetek engem : Némethné Kiss Tímea, 70-534-4805, az új számom: 20-245-3054.

 Kérem, akit lelke vonz az  állításra emailben vagy telefonon előtte jelezze, köszönöm. Saját állítás 5000 Ft adomány, a segítőktől-tapasztalatszerzőktől 2000 Ft adomány.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egészségháromszög 2012.03.03. 10:19:41

Márciusban nem lesz Veszprémben családállítás? Bíztam benne, hogy esetleg lesz, mert a februáriról már későn értesültem.
Mindenesetre az áprilisira, két fővel, jelentkeznék! Köszönettel: Andrea
süti beállítások módosítása