Vegan programajánló
2011. március
Veszprém

Nők hete
2011. március 7. - 13. (Hétfőtől-vasárnapig) Hasznos, érdekes témákkal várlak szeretettel a Nők hete alakalmából! Megszólaltatunk olyan kiemelkedő személyeket, akik napjainkban is munkájukkal, jelenlétükkel támogatják, és segítik a nők (és a férfiak) életvitelét. Akiket megszólaltattunk, és fontos, nőket érintő témákra adnak választ:
Fitt Nők Magazin szerkesztője, „Viszlát plusz kilók” könyv írója, Winklerné Vámosi Nóra.
Aviva torna veszprémi oktatója, Nagy Edina Viktória.
Szépzöld szerkesztője, Sulyok Tímea.
Brahma Jóga és Egység Központ egyik oktatója, és a GyengÉdes Érintések tanfolyam vezetője, Biczók Bendegúz.

Zöld turmix kóstoltatás Veszprémben a Natur Porta Bioboltban! (Veszprém, SZMT Székház, Budapest u. 8.) 
2011. március 17. csütörtök
12 - órától – 17 - óráig tart a program, lehet velem személyesen találkozni, felhörpinteni egy kis energiaadó zöld levet, és körülnézni a Biobolt portékái között.

Potluck, vegán batyus találkozó
2011 április 17. vasárnap
Ahimsza Jóga Központban  (Veszprém, József Attila u.9.)
Délután 14-18-ig tart a program. Kérlek időben jelentkezz, hogy tudjuk, számíthatunk-e a jelenlétedre! Jelentkezni április 1.-ig lehet, utána már nem fogadunk el jelentkezéseket! Csak megfelelő létszám esetén tartjuk meg! Zártkörű a program, így csak azok vehetnek részt, akik előre jelezték szándékukat, és elküldték a pontos receptet!

Baráti üdvözlettel:  Nagy Szaffina
Info: www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása