Kineziológia, AFT, akupresszúra képzés
Veszprém

 

 A terv megvan, de a pontos időpontok még nincsenek meg, de hamarosan meglesznek azok is.
Ami biztos:
Jan. 22-23. Kineziológia tanfolyam  indul. Még lehet jelentkezni. 15000 Ft/nap az ára. (Aztán sorban a többi kinez. is,   II-VI. tanfolyam)
Ismétlőknek a tanfolyami díj féláron!


Jan. 28-30. AFT I. tanfolyam, (meridián-akupunktúrás pontok kopogtatása) (Ára: 15.400 Ft/nap). A 2. AFT tanfolyamot márciusra 11-13-ra terveztük.
Ismétlőknek a tanfolyam féláron!

Tervezem ismét az akupresszúra tanfolyamot, ősszel nem indult, az érdeklődők azt kérték, halasszuk tavaszra. Ezt március-áprilisi kezdéssel gondolom. Az elméleti tanfolyam 6 nap, ára: 85000 Ft. (2*3 napban terveztük, havonta 3-3 nap, a szokásos péntek-szombat-vasárnap. 

Bach virágterápiára is érdeklődtetek jó néhányan, megpróbálok utánajárni, le tudnak-e még jönni a tavasszal oktatni. Hamarosan hírt küldök felőle. 

Tavasszal még egy thai masszázs kezdő tanfolyamot is tervezünk. 3 nap, 30.000 Ft. Frissítő thai masszőr oklevelet kapnak a résztvevők. 

Ezeknek az időpontját a későbbiekben fogom megírni Nektek, és ti is tudtok segíteni, ha megírjátok melyikre jönnétek, mikor lenne jó, stb.... 

Ha bármelyik tanfolyam érdekel benneteket, írjatok, hogy tudjam. 
Hamarosan jelentkezem a pontos időpontokkal.

Sok szeretettel üdvözöllek benneteket:   Mariann

Érdeklődni, és jelentkezni: Kőszeginé Titz Marianna (Tel.:06-209-440984)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása