Spirituális előadás sorozat Lukács Lászlóval
2010.11.12., 2010.11.19., 2010.12.03. 17:00
Szombathely. Bem József út 9/b / Derkovits lakótelep / Humán Civilház


Az előadásokat ajánlom mindenkinek, aki ezen az úton indulni és fejlődni akar. Mindenkinek, aki lelki vagy fizikális problémákkal küzd az egészségében: Ajánlom mindenkinek, aki megérteni szeretné emberi mi voltját, és helyét az univerzumban. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne többet kapni a TEREMTŐTŐL mind egészségében, mind anyagi javaiban, mind emberi kapcsolataiban.

"Az ember egyetlen egy általa létrehozott problémát sem tud megoldani, ha ugyan úgy gondolkodik tovább, mint a probléma létrejötte előtt gondolkodott."
                                               Albert Einstein

1.Előadás: A tudás a jövő emberéhez.
 
Az Ember mint kozmikus energia lény. Helye az univerzumban és működésének alapszabályai.
Ideje: 2010. 11. 12-én 17 órakor

Van egy belső magasabb szintű tudás, melyet nem tanítanak az iskolákban, nem tanítanak, mert valakiknek érdeke fűződik ahhoz, hogy az emberek ne ismerjék meg ezt a tudást. Születnek - robotolnak - meghalnak? De mi a célja az életnek itt a föld nevű bolygón. Az emberek nagyon nagy része tudatlanul robotként éli le az életét. Az Emberi lényt, annak működését és itt létének célját nem ismerve él, és hal meg.
Helye: Szombathely. Bem József út 9/b / Derkovits lakótelep /
Humán Civilház
 

2. Előadás: A tudatos teremtés. 
 Ideje: 2010. 11. 19.-én 17 órakor
 
         " Ahogy egyre inkább elmerülsz a tudatos teremtés rejtelmében, megtudod, hogyan érhetsz el és tehetsz magadévá bármit, amit csak szeretnél. Igaz valód tárul fel előtted. Rájössz, micsoda nagyszerű dolgok várnak rád az életben.
A gondolatok dolgokká vállnak!"           
 Mike dooley

A tested és a téged körülvevő anyagi világ a saját gondolataid terméke.
Szabályok melyek ismeretében tudatosan alakíthatod a jövőd.
Az Emberek élnek valahogy a jelenükben, de fogalmuk sincs arról, hogy a pillanatnyi életkörülményeiket, életüket a múltbéli gondolataikkal maguk alakították ilyenné. Te vagy a felelős az életedben megjelenő dolgokért. Teremts tudatosan magadnak egészséget, társat, és anyagi jólétet, Mert bármennyire hihetetlen ez csak rajtad múlik és az elmédben megjelenő gondolataidon.
Helye: Szombathely  Bem József út 9/b  / Derkovits lakótelep /
Humán civil ház

3. Előadás: A lelki problémák testi tünetekké válása és azok kezelése holisztikus gyógymódokkal.    
Ideje: 2010. 12. 03.-án 17 órakor

Alapismeretek, hogy felismerd betegséged valódi okát, üzenetét megértsd, és kezeld holisztikus szemléletben és természetes anyagokkal. ( Bach-virágterápia, aura , csakra, meridián gyógyászat, sejt biorezonancia…)

 "Be kell végre látnunk, hogy "egy embert meggyógyítani" nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elő a betegséget; a gyógyítás sokkal inkább az öntudat kitágítása, egy új és életigenlő út megválasztása révén érhető el. Amíg ezt meg nem tanuljuk, továbbra is szükségünk van a betegségre."   
                                                                        Kurt Tepperwein

TEST - LÉLEK - SZELLEM e három egység együttesen jelenti, adja az Emberi lényt. Az Ember nem korlátozható csak fizikális testre, ahogy ma azt a nyugati orvoslásban kezelik. A Lélek problémái tüneteket alkotnak a fizikai testen. A betegség a harmónia az egyensúly hiánya a Test és a Lélek között. A tüneted a barátod a Lelked üzen vele a számodra. Merülj el önmagadban, tárd fel a lelki problémád és annak okát és gyógyulj Testben - Lélekben és Szellemben egyszerre.

"Boldogságunk kilenctized része kizárólag egészségünkön nyugszik. Ha egészség van, az minden élvezet forrásává válik, de ha nincs, az egyéb javak, a szubjektív értékek sem boldogítanak, mert a szellem, a hangulat, a temperamentum szárnyalását is lecsökkenti, elnyomorítja a betegség."    
Arthur Schopenhauer

Sok Emberi életet látok megromlani manapság amerre csak járok. Lélekben és testben - egészségben és anyagiakban egyaránt. A TUDÁS és a HIT hiánya a legfőbb problémája a mai kor emberének. Nem ismeri, sem önmaga, sem az univerzum működését. Megszületett a Földre az Ember, de nem kapott saját magához használati utasítást.

De vajon megszerezhető dolgok ezek?

Szeretettel várok minden fejlődni és tanulni vágyó embertársamat. Az előadások ára 1500ft előadásokként. A három előadás egymásra épül és a témában átfogó alaptudást próbál nyújtani minden hallgató számára.

Bejelentkezés előre:     06 20 915 0716-os telefonszámon vagy a
                                       06 30 462.3030-os telefonszámon vagy a
lukacsjonasz@gmail.com email címen.

A bejelentkezés a helyfoglalás miatt szükséges.
Tanuljunk és gyógyuljunk együtt és önmagunkért.
Lukács László Természetgyógyász Terapeuta
06 20 915 0716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása