Önismereti klub Hegyesden
2010.07.02. Péntek, 17:00
Hegyesd Petőfi utca 28
Vezeti: Szabó Gabriella

Rendhagyó önismereti klub Hegyesden!
  Július 2. án 17 órakor.
 Fogjatok össze és gyertek együtt!
A helyszín: Hegyesd Petőfi utca 28
Mindenkit szeretettel várok!

  Szabó Gabriella
spirituális terapeuta
Tel:36309166301

Miről szól egy ilyen összejövetel?
 
A foglalkozásaink első felében energetizáló gyakorlatot végzünk, mint pl. csakra, aura tisztítás és feltöltés, szívnyitás, stb. így erőt, energiát gyűjtünk az önismereti gyakorláshoz.
Ezt követően önismereti meditációkat végzünk, mindig egy bizonyos élethelyzettel vagy életterülettel kapcsolatban, majd a meditáció után mint egy csoport terápián megbeszéljük azt.
Az önismeret nem egy könnyű műfaj, de aki bátor, az képes magába nézni és meglátja, ki is ő valójában, persze csak akkor ha elég kitartó. Mert ehhez bátorság kell ez nem kétséges.
Hogy miért? Bizony nem kellemes szembesülni gyengeségeinkkel, hibáinkkal, hogy bizony  a tökéletestől messze vagyunk. Viszont egy idő után megérted, hogy tökéletlenül is tudod szeretni önmagad.
 
Ha eljössz, egy spirituális Önismereti csoportban találod magad, ahol meditációs technikával végezzük a gyakorlatokat.
Ha szeretnéd mélyebben megismerni önmagad ott a helyed közöttünk.
 
Szabó Gabriella
spirituális terapeuta

KérdőÍv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása