Természetes táplálkozás főzőtanfolyam
2010. június 26. - 27. (szombat-vasárnap) 10:00 - 18:00
Veszprém
Vezeti: Kövesdi Natália

A kiegyensúlyozott, egészséges, finom ételek elkészítése, alapanyagismeret. A gabonából, zöldségekből,  gyümölcsökből, hüvelyes növényekből,  és  olajos   magvakból összeállított étrend. A táplálékokkal történő gyógyítás elmélete és gyakorlata, Évszakok szerinti főzés, ízek, színek szerepe étrendünkben. Főzési bemutató.

A tanfolyamok folyamatosan indulnak.
A tanfolyam díja: 20.000 Ft +ÁFA
Helyszín: egyeztetés alatt.

Jelentkezni: Szautner Judit 0630-219-4007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása