Pálmalevél előadás
2010.02.10. 17:30
Veszprémben a Városi Művelődési Központban

Indiai pálmalevelekről van szó, melyeket 5300 évvel ezelőtt írtak indiai bölcsek. Azóta őrzik un. pálmalevél könyvtárakban, ápolják, védik és 800 évenként átmásolják. Az ősi írások sorsokat tartalmaznak, melyeket - ha eljön az ideje-  az érintett személy megtudhat. Ilyenkor egyfajta hívást éreznek ezek az emberek és előbb-utóbb, valamilyen úton eljutnak Indiába és felolvassák számukra milyen sors rendeltetett. Nincs véletlen, MA élő emberekről van szó, akiknek sorsát már sok évvel ezelőtt megírták! Céljuk, hogy jobbá tegyék, tevékenységükkel segítsék a Föld és az emberiség sorsát. Mintegy 162.000 MAGYAR érintett van, ebből 10.000 ember Veszprém megyéből! Már vannak, akik megszerezték ezt az információt, tudnak mesélni róla, és most már Indiába sem kell utazni, hiszen itthon is elérhető vált.
A www.palmalevelek.hu oldalon találtok pár infot és az az ember tartja az előadást, akit az indiai őrzők megtiszteltek a nagyköveti feladattal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása