Prána tanfolyam Tapolcán

2010.01.26. 15:51

2010. február 20-21.-én, előreláthatóan Tapolcán tartanánk prána
gyógyítás tanfolyamot, amennyiben február 1.-ig megfelelő számú
jelentkezés (visszajelzés) érkezik be hozzánk.
Amennyiben szívesen megtanulná a módszert lakóhelyéhez közel,
szeretettel várjuk az Ön, és ismerősei visszajelzését is.
(Ekkor tájékoztatnánk a hivatalos jelentkezés feltételeiről.)

Bővebb információkat a módszerrel kapcsolatban az alábbi web oldalon
szerezhet: www.pranagyogyitas.hu, vagy örömmel válaszolunk személyes
kérdéseire is.


Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd
prána-oktatók
T.: +36/70-331-2804, 331-2806
www.pranagyogyitas.hu


Prána gyógyítás

A "csodálatos prána gyógyítás" módszerét a Fülöp-szigeteki Choa Kok Sui Mester dolgozta ki, és tette világszerte ismertté. Ez a természetes gyógymód az életenergia törvények ismeretén és alkalmazásán alapul.
A Mester által megtervezett - és szerzői jogvédelem alatt álló - "prána gyógyítás" tanfolyamok a világ 5 kontinensén, számtalan országban elérhetők. Ezek a kurzusok nem csak az egészséget és gyógyulást, hanem spirituális fejlődést, sikeres életvitelt, céljaink megvalósulását is szolgálják.
A prána egy mindent életben tartó kozmikus energia.
Mindenben ami él, így az emberi testben is, megtalálható ez az elemi életenergia, mely szükséges a test öngyógyító képességéhez és ezáltal az egészség megtartásához.
A prána gyógyítás céljából más élőlényeknek tudatosan átadható, ezáltal támogatjuk az öngyógyulást és felgyorsítjuk az öngyógyulási folyamatot.

Mi a prána gyógyítás?

Tisztulás és felemelkedés.
A prána az energiatesten keresztül, elsősorban az energiaközpontok (csakrák) segítségével szívódik fel és az energiacsatornákon (meridiánokon) keresztül oszlik el mindenütt a fizikai testben.
A prána gyógyítási technikák tudatos használatával, a prána gyógyító felméri a csakrák energetikai állapotát, megtisztítja az aurát a szennyezett pránától, oldja a blokkokat, korrigálja a zavarokat és gyógyító pránával tölti fel az energia központokat. Ezáltal a szervezet öngyógyítási folyamata felgyorsul. A fizikai test közérzetének javulása legtöbbször azonnal vagy rövid idő elteltével bekövetkezik.
A prána gyógyítás nem más, mint a szervezet öngyógyulásának a támogatása és felgyorsítása.

A prána gyógyítás hatása és célja

    *      Megelőzhető a betegségek kialakulása, mert az energiatest már a fizikai test elváltozása előtt jelzi a fennálló problémát.
    *      Általános és helyi tisztítás segítségével eltávolíthatók az energiatestben lévő elhasznált, beteg energiák. Ezzel sok esetben már azonnali enyhülést lehet elérni.
    *      Speciális energetizálási technikával egészséges, életerős energiát juttatunk az energiatestbe, s ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatai jelentősen felgyorsulnak.
    *      A módszer alkalmas önmagunk és mások hatásos kezelésére.
    *      Különböző légzéstechnikákkal lehetőség van a test energiaszintjének jelentős növelésére, mely pozitív hatással van egészségünkre, közérzetünkre, és gyógyító erőnkre.
    *      Egy különleges és csodálatos meditáció által egyrészt erőteljes spirituális fejlődés érhető el; másrészt a meditáló nagymennyiségű élet-, és gyógyító energiához jut.

Choa Kok Sui Mester célja az, hogy minden családban legyen egy tanult prána gyógyító. Így a prána gyógyítás az orvostudomány kiegészítéseként jelentősen hozzájárulhat az emberiség szenvedéseinek csökkentéséhez!
Tehát egészségesek legyünk és másokat is egészségessé tegyünk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása