CSALÁDfelÁLLÍTÁS HELLINGER módszere nyomán

 

Széleskörűen alkalmazható módszer csoportos és egyéni konzultáció keretében is:

Érzelmi, kapcsolati, párkapcsolati, munkahelyi gondok, pénzügyi problémák, függőségek, betegségek, sorsismétlődések, gyermekvállalási – gyermeknevelési nehézségek esetén.

Szeretettel várok minden önmagát megismerni vágyó érdeklődőt, saját állítást kérőt, tapasztalatokra vágyó embert.

A család- és rendszerfelállítás, egy rendkívül hatékony feltáró, gyógyító módszer lényege és eredményességének kulcsa, hogy segítségével az eddig kevésbé ismert, vagy tudattalan mintáinkat – az egész lényünket nagymértékben meghatározó választási kényszereinket – tudatossá téve új minták írására válik lehetőségünk. Bert Hellinger a kényszersors rabságából mutat kiutat módszerével. Munkásságának célja, hogy az egyén a sorsában felismerje a lehetőségeit, felszabadítsa saját magát, és teljesebbé tegye az életét.

A kényszersors tudatossá tétele a sorsválasztás nélkülözhetetlen feltétele.

A zömében csoportos foglalkozásokon megláthatjuk, milyen „mágikus” szeretet mozgatja valójában cselekedeteinket, a megfagyott, akadályt képező érzelmekkel dolgozunk, nagy tisztelettel tudatos szeretetté alakítjuk át a nehéz sorsban vállalt hűségünket. A családfelállítás egy sajátos „energiamezőben” történik. A család erőterét ebből a mélységből, energiamezőből jelenítjük meg a képviselők segítségével addig a határig, ami az adott témához éppen szükséges és lehetséges.

A változás csak egy új, külső szellemi behatás segítségével indulhat meg, s ahogy minden családtag megkapja a neki járó helyet és tiszteletet, újra megindul a tudatos szeretet, az ősöktől jövő erő áramlása az elakadt helyeken. Ezáltal az ember hozzájut saját erejéhez, melynek birtokában már képes lesz saját sorsának megfelelően cselekedni.

A szeretet befogadásával helyreáll a rend; a valóság, a tiszta szeretet gyógyít.

 

Elérhetőségeim: Némethné Kiss Tímea, család- és rendszerállító,

20-245-3054, ntimea@vipmail.hu