Hellinger-féle családállítás
2012.04.15., 10:00- 18:00
Veszprém

 Szeretettel küldöm a tájékoztatót a következő családállítás időpontjáról.

Ezzel a módszerrel rátekinthetünk a bennünk levő hozott mintákra és a nem örömteli sorsismétlődéseket új mintába terelhetjük.

Rátalálhatunk a belső békénkre, saját belső erőnk felszabadulása következtében gyógyulunk.

Kiscsoportos foglalkozás keretében kerül erre sor :
 2012. Április 15-én, Vasárnap 10 órától, Veszprémben, Két Lotti Panzió, József Attila u. 21.

Fontos: a családfelállítás önismereti munka, nem helyettesíti az orvosi kezelést. A részvétel feltétele, hogy mindenki vállalja magáért a felelősséget és ne szenvedjen pszichés betegségben.A témák megjelenítése során Mindenkinek szüksége van a csoportból Mindenkire. És pont azokra van szükség, akik ott vannak. A csoportdinamika szempontjából minden résztvevő fontos tagja a csoportnak. 

 Várom megtisztelő érdeklődéseteket, kérdéseiteket: Némethné Kiss Tímea, ntimea@vipmail.hu, 20-245-3054

 Kérem, aki szeretne jönni az  állításokra emailben vagy telefonon előtte jelezze, köszönöm. Saját állítás díja csoportban 7000 Ft, egyéniben 8000 Ft, a segítők-tapasztalatszerzők részvételi díja 3000 Ft.  

 Bátran hívjon- írjon az is, akinek ez az időpont nem jó, de szeretne résztvenni családfelállításon, folyamatosan szerveződnek csoportok, ill. egyéni terápiára is lehet jelentkezni. 

Köszönöm, ha továbbkülditek olyan ismerőseiteknek, akiket érdekelhet a családfelállítás. 

 Új lehetőség!

Hangmasszázs gyógyításra behangolt tibeti hangtálakkal:

 A testre, vagy a test köré helyezett hangtálak rezgése ellazít, nyugtat, tisztít, oldja a feszültségeket, blokkokat. Kellemes hangjuk megnyitja az utat a belső forrásodhoz, elvezet a belső békéhez. Összehangolja a jobb és bal agyfélteke működését. Ősi biorezonanciás eszközként tisztítja a módosult rezgéseket és a gyógyuláshoz, harmóniához szükséges rezgéseket juttatja vissza a testbe a csakrákon keresztül.

 Ha szeretnéd élvezni a hangok, rezgések harmóniába rendező erejét, szeretettel várlak hangmasszázsra :)))

Felüdülés testnek - léleknek!

További információkért keress bátran!!!
Némethné Kiss Tímea, ntimea@vipmail.hu, 20-245-3054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása