Hellinger-féle családállítás
2012.01.22., Vasárnap, 2012.02.05.
Veszprém

 Elérkezett a várva várt, izgalmasnak ( sőt mozgalmasnak) ígérkező,  2012-es esztendő, sok szeretettel kívánok erőt, békét, hitet az új évre!

 Érezzük már jó ideje, hogy fontos többet látni a háttérben megbúvó mozgató erőkből, hogy a változtatáshoz jól jönne valami hatékony segítség, talán a családállítás lehet hozzá egy eszköz. 
Kiknek segít ez a módszer? Akik rendezni szeretnék érzelmi és fizikai kapcsolataikat ( nemcsak családtagokkal hanem barátokkal, munkatársakkal), szeretnének rálátni önmagukra, a helyzetük mélyben levő okára, gyökerére és szeretnének azon a működtető energián  formálni, a nem örömteli sorsismétlődéseket új mintába terelni. Keresik a gyógyulást, belső békét, a "hogyan tovább-ot" életükben, szeretnék saját belső erejüket felszabadítani. Kiscsoportos foglalkozás keretében kerül erre sor :

 

 2011. dec. 11-én, vasárnap 10 órától,
Veszprémben, a Tilo szépségszalonban, Cholnoky u. 25.
szám alatt.

 Fontos: a családfelállítás önismereti munka, nem helyettesíti az orvosi kezelést. 

A részvétel feltétele, hogy mindenki vállalja magáért a felelősséget és ne szenvedjen pszichés betegségben.

A témák leképezése során Mindenkinek szüksége van a csoportból Mindenkire. És pont azokra van szükség, akik ott vannak. A csoportdinamika szempontjából minden résztvevő fontos tagja a csoportnak.

Kérem, aki szeretne jönni az  állításokra emailben vagy telefonon előtte jelezze, köszönöm. Saját állítás díja csoportban 7000 Ft, egyéniben 8000 Ft, a segítők-tapasztalatszerzők részvételi díja 3000 Ft.

 Ajándékkal is szeretnék kedveskedni most a hozzám fordulóknak: karácsonyig minden családállításhoz ( akár egyéni, akár csoportos állításhoz) ajándékba felajánlok egy gyógyító tibeti hangtálakkal végzett hangmasszázst!

 Bátran hívjon- írjon az is, akinek ez az időpont nem jó, de szeretne résztvenni családfelállításon, decemberben is lesz még csoportos, ill. egyéni terápiára is lehet jelentkezni.

A családállításról bővebben az alábbi linken lehet tájékozódni, de szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Kérdéseitekkel keressetek engem : Némethné Kiss Tímea, az új számom: 20-245-3054.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása